Lyhyesti: ruutu metsästä, liikkeestä maahan hapuilua ja tunnarissa vietettiin arpajaisia. Seuraaminen, luoksetulo+pysäytys hyvää.

Tunnarissa Taiga haki kahdesti peräkkäin väärän. Ekalla kerralla meni jopa vaihtamaan oikean väärään! Kahdella vikalla toi onneksi oikean. Jotenkin luulen, että se kokeilee kepillä jäätä: ei ole ihan vielä varma, mitä liikkeessa tulee tehdä. En sano mitään kun kiikuttaa väärän, vaan sitten otetaan uudelleen, ja kun tuo oikean niin järjestetään bakkanaalit.Tänään oli käytössä aluksi neljä, sitten kolme väärää.Lisäksi taas leikittiin oikealla ja pistin vielä vikaksi hakemaan vain oikean, siis siten, ettei muita kapuloita ollut lainkaan. Pitää nyt vaan toistoilla iskostaa sen kupoliin, ettei tunnari ole mitään pitkää tikkua: otetaan se, mikä eniten haisee oikealle eikä ainakaan mennä, hyvänen aika, vaihtamaan oikeaa väärään! ;-).

Kentällä Taiga oli paikalla makuussa samalla kun rakensin hieman tavallista isomman ruudun ja jätin repun myös kentän laitaan. Samaiselle sivustalle kuin ruutukin. Pallon laitoin valmiiksi ruutuun. Nostatin viettiä kahden patukan leikillä: toimi hyvin, tällaista ei ollakaan ennen tehty. Sitten seuraamista patukka taskussa, meni ok. Tein taas vain pieniä pätkiä. Perusasennossa kummallista sekoilua: piti kerran ihan laittaa se istumaan, kun koira näytti "istu"-käskyn kuultuaan siltä että puhuisin sille hepreaa.Liikkeestä maahan meni suoraan vasta kolmannella kerralla. Seuraaminen likkeiden välillä oli oikein hyvää :-)! Sitten se ruutu: oltiin max.10 metrin päässä ruudusta, lähetys ja koira kaartaa sulavasti kohti reppua! Huusin sen takaisin ja palkkasin, kun se istui perusasennossa. Uusiksi ja sama juttu. Kävin sitten näyttämässä palloa ruudussa --> nyt sujui ja koira syöksyi pallolle. Tehtiin vielä pari kertaa niin ettei palloa ollut, vaikka olinkin  vievinäni sinne. Olen varma, että ruutu olisi mennyt paremmin, jos reppua ei olisi ollut häiritsemässä. Luoksetulossa palkkasin kerran paikalla istumisesta ja sitten tein läpijuoksun, tuli vauhdilla, eikä törmännyt, mutta istui vähän vinoon. Otin askeleen taakse, istui suoraan ja palkka. Sitten pysäytys: koira oli n. 5 m:n päässä minusta, kun vippasin pallon. Ei ongelmaa.

Lopuksi vielä seurautin pallon kanssa suoria ja ihan viimeikseksi pitkähkö suora ilman palloa: kontakti pysyi loistavasti! Hurjat kehut ja vapaa.

Kenetän ympäristössä oli valtavasti häiriöitä: lapsia, pyöriä, koiria..Välillä keskittyminen herpaantui, mutta palautui myös hyvin --> palkka. Hyvä harjoitus sen suhteen. Reppu on muistettava jättää tulevaisuudessa kauemmas ruudusta.

Huomenna raunioille :-)