Eli: Taiga sai syödä päivän ateriansa treenien päätteeksi. Tarkoitus oli, että muuten vain kehuisin sitä tai palkkaisin namilla, jostarvetta on. Oli tosi levotonta menoa..Aluksi palkkasin taas perusasennosta ja seuraamisen liikkeellelähdöstä. Taiga kyttäsi selän taakse koko ajan ja keskittyminen oli ihan muuaalla..Mitä lie oli näkevinään/kuulevinaan. Jatkuvaa pöhkimistä ja epävarmuutta. Itse seuraaminen meni kuitenkin ok, paitsi oikealle käännökset ja täyskäännökset, jotka olivat vähän unessa tehtyjä johtuen koiran jatkuvasta jonkin kyttäämisestä..Vapaana seuraamisessa tein paljon käännöksiä ja palkkasinkin niistä enemmän.

Luoksetulo hyvä! Ei sivulle siirtymistä. Pysähtyvistä liikkeistä seisominen hyvä, mutta maahanmeno epävarmaa (!). Palkkasin oikeasta. Samalla jonkin matkan päässä jotkut pojat ajelivat ostoskärryillä ja meteli oli melkoinen..Taigan keskittyi sen jälkeen vielä enemmän räksyttämiseen..

En oikein nyt keksi että miksi se oli niin levoton. Kyttäsikö se ruokareppua vai mitä, ei tosin vaikuttanut siltäkään..Kaamean näköistä tekeminen ainakin oli..Koira ei missään nimessä liiemmin olostaan nauttinut :(