Eli tässä nyt vähän listaa mihin pitää erityisesti kiinnittää huomiota hieman yli kuukauden päässä olevasta koetuksesta.

Paikallamakuu: Ollaan harjoiteltu joka päivä lenkillä.On tosi rento, eikä yritäkään lähteä. Yritetään nyt vain harjoitella mahdollisimman paljon ja jos joku kisamainen treenikin saataisiin, niin se olisi hienoa.

Luoksetulo: Liike sinänsä on hyvällä mallilla.Pysähdyksen terävyys on riippuvainen alustasta ja vauhdista.Tasapainoillaan ja yritetään olla tinkimättä kummastakaan ( vauhti/pysähdyksen nopeus )

Nouto: Eilen harjoiteltiin sisällä ihan siten että heitin kapulan parin metrin päähän, vaadin kontaktin ja lähetin hakemaan.Syöksyi kapulalle, otti nopeasti suuhun ja pautti tiiviisti eteen. HyväHyvä! Huomiota kuitenkin että ulkona paluttaa laukalla, kun kapula lentää sinne lähemmäs kymmeneen metriin

Kaket: Nyt alettava jo harjoittelmaan enemmän pidemmällä välimatkalla.Aamulla eteisessä oli vähän kankeaa, matkaa oli n. viitisen metriä eli kokeen verran. Istumaannousussa sai hieman patistella..Tosin koira oli juuri venytellen herännyt syömään sohvanpohjalta, joten silläkin saattoi olla vaikutusta asiaan ;) On myös muistettava treenata ulkona kaukoja, eli että liikkeet tehdään vaikka maa olisikin märkä ja kylmä. Lenkillä tehdään myös yksittäisiä istumaannousuja sen vahvistamiseksi.

Estehyppy: Tajusin etten ole uhrannut ajatustakaan avon hypylle..Nooh, aloin väsäämään Sinerheimon Annan nettiohjeen mukaista pahvilaatikkoestettä, mutta jesse-teippi pääsi loppumaan..Pitänee hommata sitä lisää askartelua varten ;) Ja onneksi lenkkipolulta löytyy betoniporsaita :) Kun nyt sitten kanssa _muistaisi_ treenata, ettei jää tyyliin viikkoa ennen koetta opeteltavaksi ;)