Kirpeässä pikkupakkasessa MKK:lla. Tarkoitukseni oli ottaa ainakin kaikki alo-liikkeet.

Aloitettiin paikallamakuulla 2 min.Mimi teki istumisen ja taiga siis perinteisen makuun. Ei ongelmia tässä, vaikka koirat olivat hyvin lähellä toisiaan ja takana teillä jotkut pikkukoirat leikkivät keskenään.Sitten treenattiin Mimiä varten evl:n vuorokäskytystä maahanmenossa ja siitä istumaannoususssa.Taigalla sujui hienosti, ei hämääntynyt M-L:n käskyistä :) Lisäksi huijasin sitä pari kertaa, kun se istui perusasennossa ja sanoin Mimiä varten hämäykseksi "istu"-käskyn.taiga istui hienosti paikoillaan, eikä keksinyt jotain muuta käskyn täyttämiseksi :))

Sitten seuraamista.Tänään käännökset suureksi osaksi tosi jees, myös täys. Täydessä välillä hieman etäisyyttää, mutta kuitenkin nyt suurimmaksi osaksi tosi hyvin! Istuminen vielä vähän pielessä välillä..Ja nakstuttajankin unohdin kotiin..Pitää nyt vahvistaa sitä ens viikko.

Pysähtyvissä palkkasin jäämisestä ja pysymisestä.Eka seisominen pieleen, mutta se oli oma vikani, muutoin tosi jees.Maahanmeno edelleen vino..ääh.

Luoksetulon eteenistumista: erittäin hienoa! Vain kerran tarjoili muuta.Lisäksi yksi vauhtipalkka. Tosi jees.Sivulle siirtymisestä sellainen erityismaininta, että koira teki sen HILJAA! Vaude! Välillä istuu kovin eteen minuun nähden, ts. varpaamme eivät ole ihan suorassalinjassa..

Sitten M-L:n laittama ruutu, jonka taakse kävin viemässä pallon taigan istuskellessa merkillä. Meni kyllä laukalla, mutta vään epäillen, semmoista ikäänkuin vähän siksakkia eteni ruutuun, mutta löytyihän se pallo sieltä sitten :) Hyvä harjoitus, kun en nyt ollutkaan itse rakentanut ruutua.

Sitten rikoispaikallamakuu, kun vein mimille tunnarikapuloita.Liikeen päätyttyä Mimi hyppäsi mua vasten ja Taiga nousi seisomaan.Käskin sen takaisin maahan ja hetken lojuttuaan kävin palkkaamassa. Hyvä ja hieman erilainen harjoitus tämäkin.

Lopuksi hyppyä.Vahvistin nyt nimen omaan sitä seisomista hypyn jälkeen. Sainkin usetia onnistuneita suorituksia :) Hyvä hyvä.

Pitkä, mutta hyvä harjoitus kokonaisuudessaan. Taiga jaksoi hyvin ja leikittiin paljonkin välillä.Lisaksi palkkasin paljon perusasennosta ja kontaktista. Kumpikaan koirista ei häiriintynyt toistensa harjoituksista, vaikka MKK:n kenttä ei niin suuri olekaan.Tosi hienoa! T ei myöskään piitannut muusta kentän rekvisiitasta ( ruutumerkeistä, merkistä, luoksetulon tolpista jne. ) Hyvä!

Hyvä fiilis jäi kumpaisellekin :)