Thetiin nyt avo-liikkeeet läpi palaktta, paitsi kaukoista ja noudosta palkka. Pisit miettimään kuvioita tämä treeni..

Seuraaminen ei ollut hyvää. Kontakti putoili vähän väliä.Käännökset kuitenkin ok ja hyvä pysähtyminen. Mikähän tähän nyt auttaisi..Enempää emme voi treenata.Siis määrällisesti. Onko kyse kestävyyden puutteesta vai mistä?Toisaalta nyt jo heti alussa kontakti oli jossain muualla. Ehkä pitäisi treenata sittenkin vähemmän. Joka treenissähän meillä on seuraamista, aina se pieni pätkä.Lisäksi askeleet ja käännökset paikallaan "lämmittelyksi":nämä koira tekee aina innoissaan..No, pohditaan.

Liikkeestä maahanmeno ok.Valmistava osuus ei kauheen hyvä..

Luoksetulo oikein hieno! Pysähtyi terävästi ja tuli loppuosan hyvin.Olisi saanut istua vähän lähemmäs eteen.Ok sivulle siirtyminen, pienen ulvahduksen säestämänä.Vauhtia upeasti :)

Seisominen myös hyvä, mutta taas valmistavaosuus olisi voinut olla parempi.

Kaukot sitten ehkä seitsemästä metristä. Hyvät ja varmat vaihdot tänään.Vikasta istumisesta heitin pallon. Tämä tuli koiralle selvästi yllätyksenä.Hyvä!

Nouto sit.Toinen mietintämyssyn alle päätynyt liike. Kapulan näkemisestä oli ihan innostuneen oloinen.Hyvin lähti, kapulaan voisi edelleen tarttua nopeammin.Palautti laukalla, mutta se eteenistuminen tökkii nyt pahasti.. Jäi nimittäin seisomaan kapulan kanssa n.puolen metrin päähän musta. Jokin paine tähänkin on nyt muodostunut.Uudella käskyllä toi ok eteen, mutta käänsi päätään vähän sivuun..Voi hemmetin hemmetti. Luovutus ja palkka. Sitten otettiin vielä ihan leikin kautta pari eteenistumista siten että peruutin itse ja kannustin koiraa tuomaan.Istui hyvin eteen, eikä kääntänyt päätään. Nyt jos koskaan tekisi hyvää, jos joku katselisi treenejä ja näkisi mitä _minä_ teen noutoliikkeen aikana. Koska jotain teen.Jännitän palautusta ( loppuasentoa) koska se on vaikea, jotenkin ehkä käännän omaa kroppaa johonkin omituiseen asentoon ta jotain..Pitänee ottaa nyt lusikka kauniiseen käteen ja palata noudossa samantyyppiseen harjoitukseen kuin metallinkin kanssa. Istun penkillä ja pitoharjoituksia siinä koiran istuessa edessäni. Tehdään niin muutama päivä (unohdetaan hetkeksi metalli ).Samalla voidaan ulkona ottaa noutoa saaliin kautta rakennettuna, mutta jätetään tällöin luovutus pois. Luodaan molempiin tilanteisiin kepeä tunnelma, mutta eri tavalla.Huomiota omaan käyttäytymiseen! Ei ole mitään järkeä opettaa koiraa aina korjaamaan eteenistuminen pyytämällä sitä lähemmäs--> tämäkin voi luoda painetta. Eiköhän tämä taas tästä, katsotaan miltä näyttää viikolla. Seuraamisen ongelmia pitää vielä miettiä.