On vähän jäänyt tämä tänne kirjoittaminen, mutta viikon aikana ollaan kyllä treenattu kaikkia liikkeitä joko palkalla tai palkatta. P-makuutakin olen muistanut tehdä ;) Nouto on välillä tökkinyt ( ottanut hitaasti, pudottanut jne, ), välillä mennyt hienosti. Viime päivät ruokakupin kanssa sisällä treenattu. Kaukoja lähes joka päivä, alkaa olemaan ok jo :) L-tulon pysäytystä puun kierroilla tämä aika ok. Seuraamista tosi vähän...

No, kisapäivä oli sateinen ( kuinka ollakaan ).Tosi sateinen. Käytännössä satoi koko ajan, kun paikanpäällä olimme. Koiria avossa oli yli parikymmentä.. En siis ollut ainoa hullu, joka vapaaehtoisesti lähtee sunnuntaiaamuna kaatosateeseen vähän harrastamaan koiran kanssa ;) P-makuut ensin Taiga istui rauhassa sivullani ja meni ensi käskyllä maahan. Ei jännittänyt tämä liike yhtään. Oikeastaan ei jännittänyt missään vaiheessa koetta, keskityin vain sateen manaamiseen ;). Teltan takana aika tuntui taas pitkältä, mutta koko rivistö koiria oli paikalaan täysin hiiskumatta, vaikka viereisessä kehässä meni voi-luokka eteenpäin koko ajan. Taiga oli kyllä ohjaajien palatessa tosi surkean näköinen :/ Nousi ylös ekalla käskyllä, mutta ehkä vähän terävämmin olisi vielä voinut nousta.. 10 tuli, kuten koko ryhmälle. Hienoa!

Sitten odotettiin.. Yritettiin pitää sadetta skeittirampin päädyn alla, mutta eipä ollut kovin hauskaa patsastella kylmässä viimassa koko ajan. Taigaa testailin välillä. Hyvä seuraaminen  pieni pätkä ).Meni hyvin maahan ( tämä kokeilen aina ) ja nousi myös hyvin kaukoissa istumaan.Kapulaakin vilautin sille, eikä tuntunut ongelmia olevan senkään kanssa.

Seuraaminen: Istui hyvin perusasennossa, ja lähti hyvin, mutta ekan pysäytyksen istui hitaasti ja aivan vinoon. Käännös ihan ok, juoksuosuudessa oli taas sen oloinen kuin olisi unohtanut mitä ollaan tekemässä. Olisi varmaan juossut liikkurin luo, ellen olisi hieman jyrähtänyt. Palautui sitten nätisti seuraamaan ja oikealle käännös ja täyskäännös menivät ok.Loppuseuraaminen olikin erinomaista .Vikan perusasennonkin osasi taas tehdä ;) 7 tuli, mikä on aika hyvin Harri Laisilta..

Liikkeestä maahanmeno: Valmistava osuus hyvä, meni nopeasti maahan, mutta vinossa ( eli siis kaiketi poikitti pikkuisen seuraamisessa ). Nousi hyvin istumaan. 9

L-tulo: Vähän hankaluuksia perusasennon kanssa, vaikka niitä olen pyrkinyt treenaamaan ja palkkaamaan, myös vielä koepaikalla. NO, jäi se siihen silti hyvin istumaan. Tuli kovaa, pysähtyi seinään ja tuli lopun kovaa. Ja törmäsi. Ja sivulletulossa hyppäsi metrin ilmaan ja haukahti ;) Kaikki kauneusvirheet siis tehtiin ;) 8½ ole tyytyväinen itse liikkeen onnistumiseen :)

Seisominen: Seurasi ok, jäi hyvin seisomaan,Istui hyvin. No more comments 10

Noutaminen: Taas vähän vaikeuksia saada perusasentoa..Mikä hitto tässä on. Noutoon tarvitsi kaksi käskyä, uskon ettei kuullut kunnolla ekaa.Nyki paikallaan sen näköisenä, ettei ollut aivan varma.. Sitten ampui kapulalle hyvin, tarttui samantien ja toi laukalla. Korrekti palautus. Sivulletulossa taas pieni äänilisä ;) 8 tuli. Oikein hyvä :)

Kaukot: Jos ei muuten jännittänyt, niin tämä kyllä vähän. Uusi käsimerkki ekaa kertaa oikeesti käytössä ;) Meni maahan hyvin, käskytyspaikka oli mun mielestä ihan _kauhean_ kaukana ;) Eka istumaannousu ok. Mutta sitten hemmetti hieman varasti maahanmenon.En tiedä huomasiko tuomari tätä.En usko, sillä ihan sadasosista oli kyse. Liikkuri pitikin ihan miehekkäät tauot käskyjen välissä ja Taiga on viimeaikoina vähän oppinut valumaan maahan omin lupinensa ( joten pitää siis treenata pitempiä välejä ).Seuraavaan istumiseen meni kaksi käskyä (äsh).Maahan taas hyvin. 8½ lahjoitti tuomari, mikä musta oli kyllä liikaa.Nousi kuitenkin joka kerran, se oli positiivista.

Estehyppy: Tätä treenattiin viimetteeks viime tiistaina arkitottisryhmän treenien jälkeen. Se sujui silloin hienosti.Niin tänäänkin. Ilmava menohyppy, rauhallinen istuminen, hyvä paluuhyppy ja komea törmäys muhun, pum vaan ;). Korkeahkon ilmahypyn siivittämänä perusasentoon ja samalla pääsi taas "wauh" taigamaisen kimakasti ;) 8½

Kokonaisvaikutus 9 :)

Yhteispisteet 175 ja olen tosi tyytyväinen, vaikka suoritus olisi voinut olla parempikin.. Sijoitus taisi olla viides tjsp.Ihan hyvin yli parinkymmenen koiran luokassa :) Sadekin lakkasi sitten iltapäivällä, mutta oltiin jo siinä vaiheessa uitettuja molemmat ;)