...tai siltä ainakin tuntuu..Jotenkin treenistä puuttuu nyt terä, minne lie kadonnut. Treenatiin Ehrensvärdin lautan lähtöpaikalla, koiria meni ees taas lähes koko ajan, joten kontaktia sai ihan kysellä välillä. Paikallamakuu sillä aikaa kun tein ruudun peltipurkin kansineen.

Askeleet ja siirtymiset perusasennossa eivät olleet kummoiset (!) Koiraa piti ihan käskeä sivulle ja ylipäänsä kuulolle. Seuraamispätkät kuitenkin ihan hyviä, käännöksineen.Täyskäännöstä olen harjoitellut ilman koira,a mutta nyt koiran kanssa tuntui edelleen oma liikkuminen vaikealta. Eikä siinä vielä kaikki: istuminen, siis perusasennon ottaminen on _hidas_. Koira ikään kuin arvuuttelee, että istuako vai eikö istua.. Voi hyvänen aika..Johtuu varmaan siitä, että olen viime aikoina käskenyt koiran oiekaan paikkaan sivulle, mutta lähtenyt seurauttamana lennosta ennen varsinaista istumista. Seuraamista pallopalkalla, jolloin toiminta oli jo ihan tyydyttävää.Juoksuosuus hyvä, pallo myös tästä.

Luoksetuloa n.kymmenestä metristä.Eteenistuminen hyvä, vauhtiakin ok.Kerran palkkasin suorana vauhdista pallolla.

Ruudun keskustan oli hukannut toaalisesti.Tutki kolme kulmatolppaa, eikä hogannut juustoa paletipurkilla alkuunkaan. Hain sen kaksi kertaa ruudun liepeiltä toikkaroimasta, ettei olisi saanut palkkaa epämääräisestä huuhailusta. Ei siis hoksannut peltipurkkia, vaikka näytin sen sille...Lopulta siten viissasin namia siten ettei se voinut olla tajuamatta, että mitä oli ja missä oli. No tulihan se sieltä sitten :) Lopulta sain pari hyvääkin suoritusta alle ilman namipurkkia. Positiivista tässä hommassa on , että T reagoi loistavasti pysäytyskäskyyn :) Joku tässä ruudun opettelussa nyt mättää kuitenkin...Pitää talvella miettiä.Opetan myös sen kosketusalustan talvella, katsotaan alanko treenata ruutua sitten sillä.