jees pox,, Ihan vain käytiin hupailemassa autiolla satamalla :) Lyhyt paikallamakuu aluksi, palkaten maahanmenosta ja pysymisestä. Sitten jotain ihmeellistä koreografiaa sisältäen sivuaskeleita, peruutusta suorana ja ympyräkuviossa :) ( Olemme team katajanokan kuviokellujat ;) ). Peruutus onnistui hienosti! Ei varmaan ikinä ole mennyt noin hyvin, T pysyi ihan suorassa pakittaessaan ja ympyräkin sujui mainiosti :) Sivuaskeleet ja normaaleiden ihmisten ja koriien käännökset menivät hyvin.Jopa täyskäännös onnistui ilman että koira kompastuu jalkoihinsa, minä kompastun koiraan tai omiin kinttuihini :)

Pysähtyvät liikkeet otin suorapalkalla, sekä palkkasin myös pysymisestä ja maahanmenossa myös sitten perusasennosta. Maahanmeno vino, mutta en nyt puuttunut siihen. Ainoa miinus varmaan koko treenissä ;)

Luoksetulo sit..Hiano sekin. Tuli vauhdilla istui hyvin eteen ( no, ok jos halutaan hiuksia halkoa, niin olisi voinut olla aivan millin verran suoremmassa asennossa ;) ) Pari eteenistumista vielä lennosta ja yksi sivulle siirtyminen. Ei valittamista :) Sitten harjoiteltiin myös ihan kontaktin pitoa pidempiä aikoja. Luoksetulon ja seuraamisen palkkasin narupallolla ja lopuksi vielä leikittiin seuraamista sen pallon kanssa: oli nastaa :)

Hyppyä otettiin ekaa kertaa sitten viime kokeen. Lenkillä hypytin betoniporsaan yli: olin tässä tarkka tekniikasta, en palkannut jos kosketti "estettä". Meni hetki ennen kuin koria tajusi leiskauttaa yli ilman kosketusta. Kerran liikkeenä: ei ongelmaa.Hyvin pysähtyi ja pysyi steppailematta :)

Eikös hyvin menneet treenit enteile puihin menneitä kisoja?