Aikaa on kulunut, emmekä ole juuri viime aikoina treenanneet. Viime syksynä kävimme kahdesti voittajaluokassa, ja parhaimmillamme sijoituimme toisiksi kakksotuloksella. Talvella emme ole treenanneet systemaattisesti ollenkaan, vähän kaukoja leikkien ja metallia ruokakupilla. Työt ja koulu vie paljon aikaa, joten kun motivaatio on ollut hukassa, en ole lähtenyt väkisin vääntämään. Halllitreenitkin on pidetty talven aikana meille mahdottomaan aikaa, en ole sen enempää töiden kuin opiskelujenkaan puolesta päässyt niihin koko talvena.

 

Nyt kuitenkin tavoitteita ollaan taas alettu hieman asettaa :) Tarkoitus olisi tänä vuonna korkata EVL.. Töitä pitää tehdä, mutta ei se mahdotonta ole. Tauko on tuntuntu tehneen Taigalle hyvää.

Ruutua teimme piiiitkästä aikaa pallo ruudun takana. Hyvin muisti. Myös ilman palloa sujuu, korvat löytyy pysähtyy hyvin, menee maahan hyvin ja tulee seuraamaan hyvin :))

Kaukoissa edisti aluksi, mutta nyt on taas alkanut oikea tatsi löytymään :) Hyppunouto sujui. Metsku sujuu. Seuraaminen entisensälainen. Olkoon. Olen päättänyt etten streessaa seuraamisesta. Tunnaria ollaan kokeiltu luonnonkepeillä. Kyllä se sen oikean on sieltä kaivanut. Luoksetulo vaatii treeniä, mutta liikkeen perusidea on pysynyt kupolissa.

Touko- kesäkuuksi olen suunnitellut paria koetta. Siihen mennessa uskon, että liikkeet saadaan kisakuntoon.