Lelupalkalla seuraamisen liikkeellelähtöjä ja vähän käännöksiä. Seurauttelin nyt vähän hitaammassa vauhdissa, koska halusin vähän tarkkailla sen kontaktia ja paikkaa. Ihan jees :) Täyskäännöskin ihan ok. Muuten käännökset oikein hyviä.

Sitten noutoa uudella tekniikalla. Ensin leikitin narupallon kanssa ja sitten tuuppasin kapulan muutaman kymmenen sentin päähän ja käsky. liike oli vähän yllättävä, mutta Taiga kuitenkin otti kapulan ja pienen kunniakierroksen jälkeen palautti hyvin: ote olikin heti parempi. Toistolla toimi vielä hitaammin, mutta ote kuitenkin parempi kuin eilen. Vähän tökin kapula sen suussa: ei pudonnut. Tätä pitää nyt treenata enemmän: enemmän sähäkkyyttä ja suoraviivasuutta. Lisäksi itse täytyy toimia nopeammin "likuhihnalla": kapulan heitto siihen lähelle, HETI käsky ja vaikka vähän hihnalla avustaen koira nopeaan palautukseen. Eli näin haetaan vauhtia palautukseen ja enemmän voimaa kapulan pitoon.

Sitten luoksetuloa ja eteenistumista pallopalkalla. Taas tuppasi tarjoilemaan vinoa istumista. Parilla toistolla kuitenkin oikein hyvä suoritus. Sitten nopeita maahanmenoja, menee helposti vinoon edelleen. Hieman kuumui treenin aikana: seuraamisessa napsi reiteen ( eli samalla myös poikitti )

Ihan hiki tuppasi tulemaan tämän päivän treenissä :)