Minimaalista treeniä joka päivä.

Perjantai: Myrskysi aika huolella. Tuuli valtavasti ja lunta tuli taivaan täydeltä. Hyvää treenipaikkaa ei meinannut löytyä, koska aukealla paikalla koira tuskin olisi kuullut yhtään käskyä sen verran tuuli ulvoi ytimissä. Lopulta otettin vähän luoksetuloa ja seuraamsita opiskelija-asuntolan takana, missä oli suojaisa "sola". Ruutuakin piti ottaa mutta ne samat keltaiset törpöt olvia tmukana ja ihan yhtä pimennossa kuin torstainakin...Joten ei taaskaan ruutua. Seuraaminen muutoin jees, mutta niin helposti edistää..Pysähtymisen yhteydessä istuminen on taas välillä vähän epämääräistä.Luoksetulon pysäytys hyvä :) Noutoa lopuksi: hyvin palauttaa laukalla.Nyt vielä hieman peruuttelin ja innostin enemmän.

Lauantai: Viilarin tiellä ottamassa hyppyä ja paikkamakuuta. kentällä oli lunta varmaan kolkyt senttiä, joten esteen ympäriltä sai vähän siloitella aluetta. Mutta hyvät hypyt! Ei yrittänytkään kiertää missään vaiheessa, vaikka istui tosi tiiviisti esteen takana väillä.Tosi upeeta Palkkasin välillä ihan hypyistä, välillä istumisesta ja kerran tehtiin liike kokonasuudessaan. Ei huomautttamista ja koirakin tykkää :) Jee! Paikallamakuuta suojelupiilon taakse kätkäytyneenä. Piilossahan on reiät ja niiden takaa vahtasin koiraa. Kentän toiseen päähän ilmestyi jotain tyttöjä leikkimään pikkukoian kanssa, mutta Taiga ei ottanut häiriötä. Makuutin n. pari minuuttia vähän päälle.Oli tosi rentona koko ajan :) Noutoa tiellä, nyt tosin vähän pelattiin kapulan kanssa: hyvåä ote, vaikka kapula oli luminen.Yritin tiputtaa kapulaa koiran suusta, mutta ei pudottanut.Oikein hyvä!

Sunnuntai Lenkillä Nuuksiossa. Upea ilma! pakkasta kymmenisen astetta ja aurinko paistoi :) Tein siinä parkkiksella markuksen pystyttämän ruudun, narupallo takana. Taiga oli vähän pihalla, olisi mennyt Maken luo, mutta löysi lopulta ruutuunkin..Ei kovin suoraviivaista ;) Toistolla sama juttu.Välimatkaa ruutuun olikin reilusti, n 25 m. mutten usko että se oli syypää hapuiluun. Ihan jees kuitenkin. Lopuksi ohjaustreeniä ilman palloa aivan lähietäisyydeltä.Sainkin T:n ruudun keskelle ja pääsin palkkaamaan :) Markuksen kotona, sisätiloissa kolmen minuutin paikkamakuu. Ei ongelmia tässä :) Sen lisäksi suuren pöydän ympäri idaritreeni. Seisomisessa tarjoili maahanmenoa..No, tuskinpa pysyvä ongelma.

Kiva viikonloppu :)