Vierasvenesataman parkkis. Seuraamista hyvässä valossa kadulla, luoksetulo ja pysähtyvät kohtalaisessa valossa ja ruutu täysin pimennossa.joten ei otettu ruutua: kartioita ei olisi erottanut enkä jaksanut alkaa niitä siirtämään minnekään *ahkeran ohjaajan perikuva*. No olivatpahan koristeina, vaikka ei Taiga toden totta hiffanut koko ruutua olevan olemassakaan ;)

Seuraamista paljolla palkalla: menikin hyvin.Koira intona ja remmiä sai pitää lyhyellä, koska olisi taas edistänyt.Nyt pysyi ns.aisoissa. Palkkaa kun oli oikeassa paikassa.Hyvät käännökset.Pysähdykset vaihteeksi metsästä.No, ei muuta kun haettiin se oikea paikka ja palkkaa kun osui.Seuraamisen hutilointi näkyy kyllä heti pysähdyksessä. Pitää alkaa panostaa taas siihen.Mutta oikein kivaa noin kokonaisuutena.Hyvä kontakti kaikin puolin.Pakkanen ei haitannut.Lopuksi leikiteltiin patukalta.

Sitten pysähtyvät suorapalkalla.Ei huomauttamista.Maahanmenoa suoristettiin taas "lievällä" vartalo-ohjauksella..

Luoksetulon pysähdstä suht lyheyllä matkalla.Eka pysäytys ihan ok, vieläkin terävämmin saisi pysähtyä.Toistolla suoraan pallo lentoon.

kaukoja parilla naksulla ja sitten pallopalkalla non.stoppina.Tosi upeat kaukot olikin. Tai no, olin kyllä nyt taas vaihteeksi ihan koiran edessä.Mutta kaukot silti ;) Peruutuksessa Taiga meinasi peruuttaa ympyrän ;) On muuten syytä kiinnittää jo saman tien huomiota seisomisesta maahanmenoon tuppaa nääs vähän etenemään siinä ( kun se rauhallisuus puuttuu ).Paras ottaa korjaaminen nyt asiaksi, ettei tartte fiksata sitten myöhemmin.

Hyvä treeni.Taigaa ei onneksi talventulo näytä haittaavan :) Ja upeasti keskittyy vaikka pimeydessä hiiviskelee mm. avantouimareita.Jep, Katajanokan avantouimareilla on oma uimapaikkansa siinä samaisella laiturilla, jonka vieressä me treenataan ;)