Jep, ollaanpa sitä nyt fiineinä ;) Kuinkas moni käykään treeneissä legendaarisessa kaivarissa? ;) Kymmenen kertaa on yhteistreeniä luvassa.Huomenna torstaina emme pääse, koska mulla on valmennuskurssi poikkauksellisesti illalla. Eilen siis oli ensimmäinen kokoontuminen.Ryhmässä kaikki kilpailevat vähintään avo-luokassa, moni ylempänä, joten osaavia mielipiteitä varmasti löytyy. Kouluttaja-Anita on itse sakemanniharrastaja, kisaa suojelussa tällä hetkellä.

Taiga oli aivan intona, virtaa piisasi mukavasti :) Aloitettiin _pitkällä_ seruaamiskaaviolla. Tehtiin se yhtenä ryhmänä, mikä toi toki haastetta liikkeeseen. Oikein hienosti meni, T jasoi pitkät pätkät hyvin.Mulla tosin oli nami suussa, mutta silti :) Palkkaa sai sitten vasta liikkeenlopuksi. Kaavio sisälsi aivan kaikkea, askeleita, hidasta käyntiä, juoksua, paikallaan käännöksiä.Otan askeleen paikallaankäännöksessä, kun pitäisi siis pysyä paikallaan.

Sitten p-makuu.Aluksi Taiga nosti kyynerpäitä maasta, mutta kävin huomauttamassa ja loppuajan pysyi hienosti.Olin piilossa puun takana.Yksi koira lähti joukosta ja Anita kierteli koira kuten EVL:ssä.Ei ongelmia näissä.Vähän guiguilin puun takaa ja T makasi oikein skarppina piiloon tuijottaen, ei haistelua tmv. Loistavaa :)

Sitten käytiin vilauttamassa Anitalle meidän nouto, jossa kerroin meidän ongelmat.Paitsi, että nyt T teki about täydellisen noudon.. Sitten treenattiiin hyppynoutoa. Menohypyn meinasi varastaa, paluu hypyssä kannustin erikseen hyppäämään. Ekalla meinasi kiertää. Toistolla olin paremmin mukana ja T teki ilmavan ja hyvän hypyn.Ote kapulasta hieno! Leivotaankohan tästä Taigan uusi lempiliike? Tiedänkin jo, miten yhdistän ällö-metallin tähän, kunhan saadaan nyt hyppyä ja hyppynoutoa hiottua.

Sitten tehtiin pitkästä aikaa liikkeestä istuminen. Ekalla meni maahan, seruaavilla kerroilla istui nopeasti ja terävästi. Sitten suoraan siitä liikkeestä maahanmeno ja l-tulo pk-tyyliin Anitan ohjauksessa. Taas suoritus kuin oppikirjasta! Hieno seruaaminen, sutena maahan.Kutsusta täysillä luo, mutta silti korrekti eteenistuminen. Perusasentoon siirtyessä pomppasi metrin ilmaan ja heilautti siitä itsensä sivulle ( tämä ei ehkä ollut aapisesta ;) ) Taiga sai kehuja energiastaan ja vietistään, "todella mukavan oloinen nahka", oli kommentti :) Olin jopa vähän ihmeissäni, miten neiti olikin noin kovassa tikissä..Kun saisi kokeeseenkin tuon saman virran ( senkin uhalla, että tulee kauneusvirheitä liikkeisiin )

Sitten tehtiin l-tulon pysäytys, olisi vähän ripeämpi saanut olla, mutta ok kuitenkin. Kaukoja tehtiin myös, nämä oikein sähäkät :) Ruutu aluksi hukassa, alkoikin jo olla hämärää. Saatiin kuitenkin onnistuminen pallolle :)

Avohyppyä sitten vielä. T istuu vinoon esteestä.Ei paljoa, eikä edes yrittänyt kiertää estettä! Vaude! On sopivan matkan päässä esteestä, eli sillä on tilaa hypätä.Silti, varminta vielä hioa tätä, jos sen saisi vielä suorempaan esteen taakse.

Hyvät ja tiukat treenit, paljon asiaa. Lopputreenin T sai huilia ja mä avustin muita tunnarissa. Ensi tiistaita odotellessa :)