Lenkin yhteydessä ensiksi paikkamakuu Suomenlinnanlautan kääntöpaikalla. Pysyi hyvin ja rentona, olin piilossa kontin takana.Aikaa kului ehkä pari minuuttia, jouduin menemään koiran luo, koska paikalle ajoi joku auto.

Sitten UM:n nurtsilla ruutua, suora luoksetulo sekä kaukoja. Joskin aluksi taas hieman seuraamista palkaten taas käännöksistä ja perusasennoista jne. Nyt käännökset huonompia kuin eilen, helposti jäi aavistuksen väljäksi. Muutoin sitten poikittikin jo aiempaa enemmän.. Kontakti hyvä.

Luoksetulo suorana, aluksi istui vinoon eteen.Toistolla hyvin.

Ruudun takana valmiiksi pallo. Välimatkaa nyt päälle 20 metriä. Hyvin lähti kohti ruutua ja meni suoraan sisään törppöjen välistä, bongasi pallon etsimättä.Hyvä. Toistolla sitten heittelin pari kertaa pallon ruudun taakse ja lähetin koiran perään. Se siitä :) Tehdään näitä palloruutuja nyt enemmän pidemmällä matkalla.

Kaukoja tehtiin urakalla. Palkka takana ja välimatkaa n. kymmenisen metriä eli reilusti enemmän kuin kokeessa. Panos nyt siinä istumaannousussa. menikin hyvin! Vapautin ensin ekan istumisen jälkeen ja sitten toistolla toisesta istumisesta.Toisessa tosin vaati toisen käskyn. Sitten leikittiin pallolla eli olin ihan koiran lähellä ja leikin lomassa käskin lyhyen sarjan tai yhden siirron. oli kivaa ja liikkeet erittäin terävät! Upeeta ja mahtavaa! Olen tosi tyytyväinen kaukoihin, varsinkin ekaan harjoitukseen noin pitkällä matkalla :)