Nurmi on paljastunut lumen alta, viimeksi ollaankin treenattu joulukuussa nurmella ;) Taiga oli melkoinen dura..Taisi olla tytöllä hieman energiaa varastossa.. Aluksi otettiin wanhaan tapaan seuraamista, erityisesti käännäöksiä ja pysähdyksiä.Meni oikein hyvin, hyvä kontakti ennen kaikkea.Hyvät pysähdykset, vaikka märkä nurmi ei mikään miellyttävä varmaan ollutkaan.

Sitten kaukoja non-stoppina läheltä. Vähän tökki maahanmeno, ja sitten sirryinkin tekemään pitkät kaukot asfaltille. Hyvät istumaannousut nyt! Maahanmenot nyt myös paremmat.Palkaksi heitin pallon taakse.

Sitten merkkiä. Taiga menee hyvin merkille, mutta nyt ei osunut sinne ns.oikeaan paikkaan merkin taakse.Kuitenkin 2 m:n sääntö toteutui.Pysähtyy heti käskystä ja ottaa kontaktin :) Kerran merkkiä myös vähän kauempaa n. 2,5 metristä :) Meni hienosti!

Sitten outo nouto..Heitin kapulan ja tehtiin ihan liikkeenä. Lähti hyvin, tarttui hyvin toi laukalla, mutta ei palauttanut kunnolla.Oli ikään kuin juoksemassa ohitseni?? Palutti toisella käskyllä hyvinkin tiivisti..Toistolla sama juttu. En jäänyt jankuttamaan, sisällä palauttaa ruokakupilla oikein hyvin..Noh, katsotaan joku toinen päivä uudelleen..Pitänee tehdä nouto vaikka luoksetulona ulkona ens kerralla. Joku tossa palautuksessa nyt kumminkin hiertää.

Luoksetuloa sitten.Otin suorana.Tuli hyvin, ei arvuutellut pysähtymistä.Mietin, että istuukohan se nyt miten eteen..No istuihan se, törmätä pajautti oikein hienosti.. Stopit otin tolpan kierroilla.Tämä sai koiran kuumumaan..Hyppi ympärilläni, tarttui takin hihaan jne..

Lenkillä käytiin Terviksessä. Oltiin varmaan ainoat lenkkeilijät saarella sillä hetkellä. Taiga sai jonkun ihme kohtauksen..Oli vapaana ja lähti vetämään hillitöntä rundia ympärilläni.Siis juoksi kieli vyön alla ympäriinsä ja meikäläinen seisoo suu auki, että mikä sille nyt tuli..Ihan päätöntä juoksemista ees taas silmät päässä pyörien..Viikon lenkit ovat kyllä kieltämmättä jääneet lyhyemmiksi, kun en halunnut jättää Vikiä enää illalla yksin, joten Taigalla energiaa tuntui jääneen mukavasti varastoon..