Arabiassa käytiin ottamassa pikainen ruutu, luoksetulon stoppeja ja vähän seuraamista sekä kaukoja tietty.

Aloitettiin kuitenkin metallilla. Taigan on nyt treenien aluksi nostettava kapula maasta. Vaikeaa on, mutta tekee. Hyvä!

Ruudun rakentamisen näki, pallo piilossa ruohikossa.. niin hyvin ettei meinannut löytyä. Koira meni kyllä oikein ruutuun, mutta pörräsi sitten tyhmänä sielä täällä, kun ei löytänyt palloa. Näin ei periaatteessa saisi käydä. Toistolla kävin näyttämässä pallon T:lle. Nyt menikin paremmin. Muutama toisto vielä ja nämä hyvät. En stopannut nyt kertaakaan, kun sen pallon löytöminen oli hankalaa. Meni sisään vasemmalta, mutta kuitenkin siis etutolppien välistä.

Seuraaminen kaipaa nyt hiontaa. Imuutus ei oikein onnistu, pitää miettiä muita ratkaisuja. Lelulla edistää *huokaus*. Katsotaan. Askelet hyvät, mutta kun tuo vielä malttaisi olla haukkumatta niin se olisi jo loistavaa

Maahanmeno luoksetulossa jo parempi, mutta vaatii edelleen multa todella tiukan käskyn. Koira tulee kuin ammuttuna, vauhti on liian kova terävään stoppiin. Mutta kyllä se siitä. Aion kokeilla nyt ekaa kertaa takapalkkaa tähän.

kaket: no joo. Istuessa tulee eteen ja helposti  myös maahanmenossa. Seisomisen sain kuntoon "back"-käskyllä. Ei vielä kisakunnossa tämä(kään) liike.