Kaikenlaista pientä huomautettavaa löytyi tänään, vaikka kokonaisuus olikin hyvä. Aluksi paikallaistumista ruudun rakennuksen ajaksi: taiga oli hyvin paikallaan, vaikka toisella puolelle jokin ulkoileva bortsu sinkoili lelunsa perässä.

Seuraaminen pitkästä aikaa "lähes liikkeenä" päästäni keksimän kuvion mukaan. Sitä ennen vähä käännöksiä, jotka menivät hyvin. Hyvä seuraaminen, mutta pysähdykset ihan hanurista..Istuu niin vinoon vasemmalle kuin about mahdollista..Pitäisiköhän asiaan jo pikkuhiljaa puuttua? Täyskäännöksessä saisi olla enemmän tiiviyttä: tuntuu, että on ihan arpapeliä millainen täyskäännöksestä tulee.. Muuten seuraaminen hyvin intensiivistä ja tiivstä, kuitenkaan koiran estämättä. Juoksuosuus hyvä.Eli panosta täyskäännökseen ja pysähtymiseen! T pysähtyy siis kyllä nopeasti, mutta ihan päin helvettiä ;)

Luoksetulon eteenistuminen onnistui vasta neljännellä(!) yrittämällä..En sanonut epäonnisista yrityksistä mitään, vaan otin aina uudelleen.Vauhti jopa kasvoi loppua kohden! Kunnon patukkapalkka oikeasta suorituksesta ( eli suorasta ja tiiviistä eteenistumisesta ).Ihan hyvä harjoitus silti: koira ei lannistunut vaikka jouduttiinkin liikettä hinkkaamaan. Tehtiin vielä kerran ihan lyhkäseltä matkalta ja saatiin toinen onnistunut suoritus. Nyt siis oikein päästiin kouluttamaan koiraa :)

Länsirintamalla ei mitään uutta eli ruutu ;).Kaksi lähetystä.Palloa en ollutkaan pystytyksen yhteydessä muistanut laittaa, joten jätin koiran istuksimaan ja kävin viemässä boltsin paikoilleen. Hyvä lähtö, mutta hieman ruudussa "risteilyä".Löysi kuitenkin pallon. Toistolla Taiga oli mukanani viemässä palloa, mutta silti oli jotenkin hankala lähtö..Lähti visiin vasta kolmannella yrityksellä, mutta menikin sitten vauhdikkaasti ruutuun :) Minulla on nyt flunssaa vähän päällä ja ääni aika painuksissa, joten käsky oli varmaan äänensävyltään outo

Lopuksi vielä pari edestä sivulle siirtymistä..Ihan kammottavaa..Kiertää ikäänkuin akselinsa ympäri ja istuu miltei uudelleen eteeni, rintamasuunta siis sama kuin minulla..Voi ristus..

Eli siis: summa summarum. Naksuttimella opetellaan nyt ihan juurta jaksain a)miten pysähdytään seuraamisessa ja b) miten siirrytään edestä sivulle.