Harjoiteltu on, mutta ei ehkä niin paljon kuin soisi.. VOI-liikkeet hyvällä mallilla. Ruutua treenattu pallo ruudun takana useasti ja 98% enee hyvin.. Pari ekrtaa T on päässyt sieppaamaan pallon, vaikka ei ole mennyt ruutuun sisään etutolppien välistä. Näissä tilanteissa pitäisi jonkun olla ottamassa palkka pois, mutta minkäs teet kun yksin treenaat. Kerranv viikossa on onneksi kimppatreenit. Siellä on treenattu tunnaria, joka on sujunut erinomaisesti! T tietää mitä siltä odotetaan ja on hyvin huolellinen :) Lenkillä metsässä olen heittänyt keppiä risukkoon ja aina T on  sen oman kepin sieltä kaivanut :) Seuraaminen imuuttamalla menee erittäin hyvin :) Kaikissa vauhdeissa. Paikallaan käännökset ja askeleetkin ok, ainoa miinus Taigan kimitys silloin tällöin, mutta olen nyt vain jättänyt palkkaamatta niistä. Oma vika kun en aiemmin ole juuri puuttunut. L-tulo on joskus mewnnyt paremmin. Nyt maahanmenossa tulee liian lähelle. Pitää harjoitella erikseen nyt puunkierroilla, jottei koko luoksetulo mene reisille tämän takia. Hyppynoutoa ollaan treenattu vain perjantain kimppatreeneissä. Viimeksi ei enää yrittänyt kiertää estettä tullessa, on josain syystä pyrkinyt tekemään sitä aiemmin.. Kaukoissa vaihetelevuutta. Maahanmeno eritoten vaikeaa..Heittäytyy usein eteen. Seisomisessa ei malta aina pysyä, pitäisi keskittyä nyt siihen. Muutoin tekniikka aika ok. Välimatkaa pitäisi alkaa lisätä, nyt menee ok n- viidestä metristä, mutta kauemmas mentäessä menee vaikeaksi.

Iloinen asia on metsku. Edistystä tapahtunut huimasti. Nyt T ottaa jo nopeasti ( vaikka varovasti ) metskun jalkojeni juuresta ja nostaa sen luovutusasentoon eteeni :) Hienoa!

Kyllä kai tämä tästä.. Treenimotivaatio ei vain edelleenkään ole kohdallaan.. Jotenkin kauhee kiire tai niin sureka ilma,. ettei missään voi treenata ellei kahlaa polviaan myöten sohjossa. Mieluummin olen vain ulkoillut Taigan kanssa lähimetsissä. Kisatavoitteet olen siirtänyt jonnekin kesään tai syksyyn. Ollaan vähän puheltu MKK:n joukkueesta piirimiestiksiin.. se voisi olla hyvä motivaationlähde :)