Sinikkäästi jaksaa kansa vaeltaa tottistelemaan..Väkeä oli ihan muakvasti paikalla, mutta kentällä oli myös mukavan väljää: jokainen sai rauhassa sahata kuvioitaan :)

Taiga aluksi 2min+ paikallamakuuseen.Kentän toisessa laidasa tuli "pusikosta" ihmisiä, se aihutti mielnkiintoa, mutta rennosti T lojui koko ajan paikoillaan. Sitten taas vähän seurauttelua ja käännöksiä: kivasti pysyi paikka ja käännöksetkin hyviä, täyskäännös myös..Mikähän siinä, kun tekee täyskäännöksen "ajattelematta sen enempää", se menee ihan hyvin. Aina kun varta vasten suunnittelee tekevänsä täyskäännöksen tapahtuu jotain ihme sekoilua..Kaipa sitä jotenkin kroppaansa vääntelee ihmeellisesti..

Liikeestä maahan liikkeenä: voimakas poikitus seruaamisessa.Vino maahanmeno, kolmannella yrityksellä hyvä suoritus, josta namipalkka.Nopeus hyvä kaikilla kerroilla. Palkka myös istumisesta eli pallo.

Seisominen meni aluksi vähän puihin, kun nami putosi.Toistolla suorapalkka käskyn jälkeen sekä pallo perusasennosta. Eipä mitään ihmeellistä tässä. Pysähtyviä ens viikolla liikkeenä.Seuraavalla, koetta edeltävällä viikolla, vahvistetaan taas osa-alueita.Muistetaan pistää pakettiin.

Luoksetulo vauhtipalkalla ja eteenistumisella.Vauhti ennallaan. Eteenistumisessa jäi taas vähän turhan kauas.Toistolla hyvin eteen.Sitten otinkin sarjana eteenistumista noin metrin matkalta. Tehtiin myös iltalenkillä hanskapalkalla eteenistumista, sujui erinomaisesti :)

Noudossa häröilyä aika pahasti..yirit saada koiraan vauhtia piilotumalla pömpelin taakse..No, eipä montaa kertaa kapula kulkeutunut sinne millään vauhdilla. Joku porokoira treenasi vieressä ja ilmeisesti ohjajalla oli jotain erityisen hyvää namia, kun T juoksi kapulalle, pysähtyi kuin seinään ja hyvä kun ei karannut naapuriin! Kapula kyllä muutoin kiinosti, hyppi ja pomppi ja koetti siepata kapulan minulta..Jotenkin se palautus nyt oli vaan hankala..Sain pari suht onnistunutta toistoa, mutta vauhtia ei vieläkään mienkään liialti..Pitää nyt treenata vähemmissä häiriöissä noutoa ja hakea sitä vauhtia..Jos ei muuta niin ruokakuppi kentänlaidalle ja mikäli syöminen kiinnostaa, niin sen kapulan on oltava nanosekunnissa tuotuna hyvällä otteella ;)

Lopuksi vielä pari seuraamispätkää jalkapallolla.Jees!