Illalla sataman parkkiksella kaikki liikkeet läpi jossain muodossa, paitsi hyppy. Markus oli mukana, joten vahti Taigaa paikallamakuun ajan :)

Alkuverrojen jälkeen paikkamakuu.Taiga oli mjeren puoleisella sivustalla ja itse menin n.35 metrin päässä olevan lumikasan taakse. Meni loistavasti! Taiga pysyi hyvin paikallaan.Päätäänkin käänsi vain kun Markus leikki liikkeenohjaajaa ja huusi mulle että palaa koiran luo. Upeeta! :) Oon tosi tyytyväinen tähän.Aikaa siis täydet kolme minuuttia :))

Seuraamisen tein hihnassa, palkkaten silloin tällöin, varsinkin pysähdyksistä. Käännökset ok, juoksuosuus hyvä. Palkkasin vasemmasta kädestä. Hyvät pysähdykset.

Pysähtyvät sit. Palkkaa naksun kanssa suoraan.Lisäksi molemmista myös pysymisestä. No problemos :)

Luoksetulo suht lyhyeltä matkalta.Pysähtyi hyvin! Siitä pallo.

Nouto hyvä, lähti innolla, olisi voinut ottaa kapulan hieman ripeämmin. Toi laukalla, olisi saanut istua hieman tiiviimmin eteen.Rauhallinen ote, ei ennakoinut irroitusta.Hyvä sivulle siirtyminen. Ei pöllömpää.

Kaukot vaikeita. Koira tiesi palkan ( fudiksen ) olevan takana, mtuta silti istumaannousu oli vaikea. Olin aluksi n.seitsemässä metrissä, mutta piti mennä melkein koiran eteen, ennen kuin nousi.Otin sitten suorapalkalla muutaman siirron, että pääsin palkkamaan sitten taaksepäin pallolle.Kummallisen nihkeää.

Ens viikko treenataan ahkerasti. Luoksetulossa otettava taas muutama suora, vaikka Taigan vauhti on ollut nyt koko ajan erinomaista :) Noudossa huomiota vielä palautuksen tiiviyteen.Kaukoja treenattava eri etäisyyksiltä jatkuvasti. Paikkamakuuta myös.