Kuivan kelin kunniaksi mentiin pitkästä aikaa vanhalle leikkikentällemme, eli hiekkakentälle :) Ens alkuun mini paikallamakuu ja iskin ruutumerkit guosiin pallolla varusttettuna.

Sitten "kuin hidastetusta filmistä" kaikenlaisia paikallaankäännöksiä, pysähdyksiä ja käännöksiä. Vinoon mene edelleen hurjan helposti pysähtyessään, mutta onnistumisiakin saatiin aikaiseksi..Käännökset olisvat voineet olla jotenkin vähän tiiviimpiä.Edelleen huomiota omaan liikkumiseen erit.oikealle käännyttäessä.Täsyskäännöstä hinkattiin, oikein kiva :)

Sitten palkkioksi ruututreeni :) Aloitti ruutuun menonravilla, mutta nosti laukalle ennen ruutuun päätymistä.Vähän vieläkin etsii palloa, mutta slekästi jo kuitenkin uskaltaa luottaa siihen, että se pallo on siellä.Ei tukinut kulmatolppia, vain vilkaisi niitä ;) edistys se on pienikin edistys..Sitten pallo pelin lomassa, muutama metri ennen ruutua ( pallo siis minulla ) käskin sen uudelleen ruutuun.Ihan siis lennosta: vähän oli Taiga että "häh", mtuta kuinka ollakkaan poukkoili KESKELLE ruutua ei käynyt läpi kulmamerkkejä ei mitään ja pysähtyi hienosti ekalla käskyllä! Toistolla oli vähän ruudun reunassa, mutt kuitenkin sisällä. Sitten vielä kertaalleen pallo ruudun takana ja lähetys kaukaa:täysillä ruutuun. Hyvä! tämä edistyy!

Luoksetulo oli taas ihan hämy..Aluksi vauhtitreeni.Pallo selän taakse.Sitten en heittänytkään palloa ja T jää jumittamaan n.1,5 metrin päähän minusta ja odottaa pallon lentävän.Tein mokan vauhtitreenissä:heitin pallon silloin, kun T:n vauhti oli jo hidastunut, kun pallon pitäisi lentää vauhdin ollessa parhaimmillaan. No, toisella eteenistumiseyrityksellä tuli perille asti ja hyvin :) Sitten vielä métristä eteenistuminen, ei ongelmaa.

Sitten naksulla vahvistin jääviä liikkeitä.Valmistava osuus molemmissa.Seisomisessa ei huomauttamista, jäi hyvin, pysyi hyvin ja istui hyvin.Palkka jäämisestä ja istumisesta. Maahanmeno taas vino, mutta palkka silti, istumisessa saisi nostaa jalkojaan vielä enemmän alleen. Valmistava osuus myös tässä hyvä ( painoi ehkä enemmän -> vino asento likkeessä )

Sitten vielä yksi pidempi seruaamispätkä fudiksella ja se siitä.Hauska treeni.