Lauantaina etsiskeltiin tunnarikapulaa syyslehtien seasta. Tämä toimi hyvin! Taiga tiesi mitä hakea ja teki sen innokkaasti :) Ote kapulasta on oikein hyvä. Lauantaina tehtiin myös vähän seuraamista Kaivarissa, mutta se olisi voinut mennä paremminkin. Lopuksi suoria luokstuloja useita kappaleita, menivät hyvin :) Muutama kaukojen seisomaannousu, nämä myös hyvät :)

Sunnuntaina tein ruudun siten, ettei T nähnyt mun rakentavan sitä. Matkaa ruutuun oli yli kisamatkan.Tarkoitus oli tarkistaa, tajuaako koira _oikeasti_ ruudun idean vaiko eikö.Tuntui tajuavan :) kohdisti katseen ruutuun ja juoksi sinne suoraan :) Hyvä tyttö! Sen jälkeen tehtiin tolpan kiertoa ja siitä yksi maahanmeno, vauhtiin nähden meni maahan erinomaisesti :)

Tehtiin vielä ulkoministeriöllä yksi ruutu jälleen niin, ettei T nähnyt ruudun kokoamista. Matkaa taas yli kisapituuden. Nyt meni vähän vasemmalta sisään ruutuun, mutta kuitenkine tumerkkien välistä. Erittäin suoraviivainen juoksu kohti ruutua, hyvä!

Alkuviiksota ollaan treenattu myös metallia sisällä. Taiga nostaa jo kapulaa kivasti, vieläkin ripeämmin toki saisi sen tehdä.