Eli tänään harjoiteltiin niitä asioita, jotka edellisessä treenissä tökkivät.Vain noudon jätin nyt väliin, se otettiin sitten ruokakupilla kotona.

Seuraamisessa hioin pysähdyksiä. Taiga pysähtyikin nyt oikein hienosti, säilyttäen oikean paikan sivulla :).Muutoinkin seuraaminen, eritoten käännökset olivat hyviä.Seuraaminen koostuikin tänään lähinnä käännöksistä. Palkkasin myös perusasentoon siirtymisestä ja kontaktista. Lisäksi vähän peruutusta ja pyörimistä akselin ympäri huvitukseksi ;)

Pysähtyvät kävin läpi nopeasti palkalla.Ei ihmeellistä.

Luoksetulossa tein pari motivoivaa l-tuloa, eli lyhyeltä matkalta ja palkka multa.Ei hidastellut tai ennakoinut pysähdystä muutenkaan.Korrektit eteen istumiset, oikein hyvä! Sitten pari pysäytystä, matkan ollessa edelleen lyhyt. Nyt sain aikaiseksi terävät pysähdykset :) Hienoa!!

Kaukoissa palkkasin muutaman maahan-istu-maahan-istu ja sitten muutama sarjana. Upeat istumiset! Tosi terävät ja säpäkät. Palkaksi pelattiin jalkapalloa :)

Nouto oli oikein ripeä :) Hyvä eteenistuminen vaatii vielä vihjeen, mutta paremmalta näyttää jo :) Vähän keskittymistä häiritsi, kun Viki aterioi keittiössä ;)