Agissa tehtiin ohjaustreeni neljällä neliökuviossa olevalla aidalla. Variaatioita saa vaikka kuinka paljon ja harjotus oli meille erittäin hyödyllinen. Oikealta ohjaus on T:lle hankalampaa, irtoaminen on heikompaa kuin vasemmalta. Nyt kuitenkin osaa jo pikkuisen itse hakea esteitä, mutta oman ohjaamisen on oltava erittäin selkeää. Tällaisia harjoituksia pitää tehdä enemmänkin, vaikkapa siten, että rimat ovat medi-korkeudella, jottei hyppäämiseen sinänsä tarvitse keskittyä.

Sitten harjoiteltiin keinua. Tämä olikin jo vähän kinkkisempää. Ekalla yrittämällä en ollut huolellinen ja keinu pääsi romahtamaan alas. Haavereita ei sattunut, mutta seuraavilla toistoilla OL laski keinun alas. Menikin paremmin :) T ei onneksi kuitenkaan pelkää estettä, mutta vauhtia voisi olla vähemmän..

Tokossa keukot tehotreeniin nyt. Ei tunnu kehitystä tapahtuvan "perustreenillä". Matkaa ei voi kasvattaa yhtään, heti kaatuu tekniikka. Kele.. Muutoin ihan jees. Askelissa kimittää, huoh.. L-tulossa maahanmeno vieläkin aika hidas. ei auta kuin treenata