Hyppyä ja p-makuuta en ottanut kisamaisesti. Hyppyä hiottiin sisällä ja kerran ulkona siten, että vein makupalan kauemas esteestä ja Taiga sen syötyään sai situ-käskyn ja siitä sitten tehtiin paluuhyppy, jsota megalomaaniset kehut ja palkka. Tämä sujui hienosti ja fiilis oli hyvä :)

Sitten liikuntahallin parkkiksella loput liikkeet täysin kisamaisesti läpi. Pallolla pienet viritykset ja sitten seuraaminen. Hyvin lähti, tosin ikävä kyllä joku juoksi parkkipaikan läpi halliin ja silloin T:n huomio herpaantui. Pääsääntöisesti kuitenkin oikein hyvää ja vietikästä seuraamista.Istuminen olisi saanut olla hieman ripeämpi. Juoksuosuus hyvä.

Pysähtyvistä maahanmeno, Hieman painostava valmistava osuus Taigalta..Se nojasi muhun aika voimakkaasti ja maahanmeno oli siten odotetun vino, joskin kuitenkin nopea. Perusasento oli ehkä hieman "vajaa".

Luoksetulon varmistelin.Otin selvästi kisamatkaa lyhyemmältä matkalta ja pysähtyminen onnsituikin hienosti.Kuitenkin vauhtiakin oli :) Riemukkaasti taas törmäsi eteenistuessa.Loistava sivullesiirtyminen.

Liikkestä seisominen oli odotettu. Hyvä valmistava osuus ( ei nojannut ) terävä pysähtyminen, olisi saanut istua hieman ripeämmin.

Nouto oli ok. Lähti intona kapulalle, otti nopeasti suuhun, mutta taas joku tuli ovesta ja Taiga teki aika laajan kaarroksen tuodessaan kapulaa. Vähän autoin astumalla taaksepäin, jotta koiran olisi helpompi istua eteen. Hyvä luovutus ja hieno sivulle siirtyminen.

Pari kaukoa olin tehnyt palkalla ennen "koetta" ja nyt "kokeessakin" kaukot olivat kyllä kympin arvoiset. Hienoa!

No, eihän tuo nyt teknisesti mennyt nappiin, mutta sillä ei ollut nyt merkitystä. Tärkeintä oli fiilis ja se, että Taiga tottuu palkkaamattomuuteen. Into säilyi, vaikka ei palloa heti kuulunutkaan.Lopuksi leikittiin sitten kunnolla : ) Seuraamisessa palkkailtava nyt nopeasta perusasennosta.Noudossa palautus on parantunut, vahvistetaan sitä vielä.Luoksetulossa pysäytystä suorapalkalla. Kaukoja non-stoppina leikkien.Paikkamkuuta tehtävä myös. Ja hyppyä leikittävä : )

Viikonloppuna treenailut jää vähemmälle, menen koulutusohjaajakurssille : )