Viime perjantaina 12.10 meillä oli ekat hallitreenit Konalassa.Kyseessä on MKK:n vapaaharjoitteluvuoro, jossa välillä meitä ohjastaa PB :) Taigan kanssa käytiin seuraamista läpi. Seuraamiseen olen miettinyt lääkkeeksi imuutusta.. Tämä on toiminut nyt hyvin ja hallissa suorastaan erinomaisesti. Koira on tiiviisti rinnalla ja ehdottoman oikeassa paikassa: ei edistö ei poikita. Lopuksi namin ja kehujen jälkeen leikin narupallola.

Nouto otettiin puisella tasamaalla pariin kertaan. Muuten jees, mutta saisi tuoda vähän lähemmäs kapulaa.. Hyppynouto otettiin kans, se olikin tärkein liike sinä kertana.. Meni ihan superhyvin! :)) Ottaen siis huomioon, että hyppynoutoa on viimeksi tehty joskus toukokuun alussa.. Ei mitään apuja tarvinnut, tehtiin kaksi toistoa eikä edes yrittänyt kiertää estettä. Loistavaa! Kehuin paluuhypyn aikana, jotta saisin sitä vielä vahvistumaan.

P-makuu melko hyaastvahkoissa olosuhteissa. Menin piiloon eli ulos koko hallista. Taiga jäi Hipin ja Edun väliin, joita ohjaajat kävivät palkitsemassa välillä. Taigalla ei midis ongelmia. Aikaa tosin vain pari minuuttia, koska halusin nyt _ehdottomasti_ onnistumisen.

Sitten vielä luoksetulo molemmilla stopeilla. Seisomaan pysähtyi hyvin, eikä maahanmenossakaan liiemmälti ongelmia, vielä ripeämpi voisi olla. Kävin palkkaamassa kädestä maahanmenon jälkeen.

Onnistuneet treenit kaiken kaikkiaan :))

Muutoin ollaan treenattu samaa kaavaa.. Kaukoja ja metskua sisällä. Lisäksi seuraamista ulkona imutuksen avulla. Seuraamiseen olen ihan tyytyväinen, jatketaan tätä tyyliä ja katsotaan kuinka menee. Metskua nostaa jo paremmin, mutta liian usein metalli vain puoliksi suussa.. Kaukot ihan jees, tosin eilen ei tiennyt mitä seisominen tarkoittaa.. Ulkona pakittaa helposti ja hössöttää muutenkin liikaa.. Pitää opettaa liike kokonaan alusta ulkona..Mutta kunhan nyt iskostuisi liikkeet kupoliin edes eteisessä ;) kehitys on kuitenkin ollu tosi huimaa, joten siihen nähden saa olla tosi tyytyväinen :))