Asfalttipinta oli mukavassa kuuraisessa jäässä ;) Koiraa se ei haitannut, mutta minua hieman haittasi.. Harjoteltiin ruutua lähietäisyydeltä, eli nyt oli idiksenä sen keskustan löytyminen.Parempi suunnittelu olisi vain ollut paikallaan..Nyt lähetin koiran tyhjään ruutuun, eikä sillä ollut aavistustakaan mitä odotettiin.Etsi palloa, eikä yhtään kartalla. No, sain sen sitten vahingossa ohjautumaan keskemmälle ruutua, josta naksu ja palkka. Sitten laitoin namin hanskani päälle ruudun keskelle ja lisäksi palkkasin kädestä katsekontaktista. Menikin paremmin: eli kun halutaan se koira keskelle ruutua laitetaan palkka alustalle keskelle. Kun halutaan vauhtia ja suoraviivaisuutta, käytetään lelua ruudun takana. Helppoa kuin heinänteko! Tai sitten ei.. Positiivista illan harjotuksessa oli, että Taiga hyvin kuunteli stand-käskyä ja otti kontaktin. Hienoa!

Sitten hömpöteltiin pujottelemalla jalkojen välistä, eli taiga siis pujotteli ;) Oli hauskaa. Seuraamista otettiin pikku pätkissä käännöksineen.Meni tosi kivasti! Täyskäännöskin oli hyvä, ottaen huomioon mun haparoinnin liukkaalla alustalla ;) Rapilan tottisluentomuistiinpanoista bongasin parikin hyvää vinkkiä seruaamisen opetteluun. Eivät edes mitään atomifysiikka sivuavia juttuja, vaan ihan maalaisjärjelläkin pääteltävissä olevia neuvoja :)

Lisäksi välipalana parit eteenistumiset metristä sekä maahanmeno.Palkkaa myös perusasennosta ja kontaktista.

Sisällä treenattiin ryömimistä, kun Taiga teki sen vahingossa ;) Ihan hyvin sujui, eiköhän sekin opita tässä ;) Kun vain muistaisi treenata.Kaukoista yksi istuminen ja sitten vapautus taakse ruokakupille.