Eli kasinon viereissä vierasvenesatamassa.Oli pirun liukasta.Tein avoliikkeitä+ruudun.Luoksetulon otin suorana.

Pysähtyvissä palkkasin pysymisestä.Seisomisessa olisi voinut pysähtyä vähän tervämmin, mutta toisaalta liukkauskin varmasti vaikutti. Tein vielä toiston suorapalkalla,Maahanmeno vino, muuten ok.

Ruutu oli aika kaukana.Taiga oli kyttäillyt sitä vähän koko treenin.Lähti ravilla mutta nosti laukan lopuksi. Sitten ohjaustreeniä, ilman palloa.Ei sujunut niin hvyin kuin viimeksi..Pitää nyt miettiä alanko käyttää jotain tiettyä käskyä, jos haluan sen hakeutuvan keskemmälle.Todennäköisesti se kannattaisi.

Luoksetulossa lähti vähän hitaasti, mutta nsoti vauhtia loppua kohden.Eka eteenistuminen ei liukkauden vuoksi onnistunut, toistolla parempi. Hyvä vauhti kelistä huolimatta :)

Nouto ok, olisi saanut tarttua kapulaan vähän ripeämmin.Toi laukalla.Istui ok eteen.

Kaukot edelleen vaikeita.Tai siis se eka istumaannousu: nyt siihen on tullut jokin henkinen paine, klikki, mikä pitäisi purkaa:Oma käsimerkki tarkkailuun: käsky ja käsimerkki pitää antaa rauhallisesti, eikä "riuhtaisulla".Myös suullinen käsky rauhallisesti ja selkästi koiralle: ei korosteta liikaa istumisen s-kirjainta, jottei koira sekoita sitä stand-käskyyn ( mikä saattaa hämmentä koiraa ).Nyt leikin kautta istumiseen rentoutta.

Hyppyä sisällä, meni hienosti :) Taiga pitää hyppäämisestä ja liike varmaan itsessään on koirasta palkitsevaa.