Seuraamista pitempiä pätkiä, kaukot, luoksetulo sekä nouto. Lisäksi lenkillä p-makuu, jota ollaan kyllä otettu useammin, mutta en ole muistanut kirjoittaa mitään, kun erityistä ekrrottaaa ei ole ollut ;) Eikä ollut nytkään. Niin, ja lenkillä sitten vielä hyppyä.

Seuraaminen oli varsin mainiota! Hyvä vietti, upea kontakti, terävät pysähdykset ja käännökset :)) Tosi upeeta.Kesti koko pitkähkön kaavion. Hienoa!

Kaukot terävämmät kuin viimeksi, palkkasin nyt jo ihan ekasta istumaannoususta, jotta saadaan sitä vielä vahvistettua.

Nouto oli taas vähän vaikea, ei luovuttanut oikein hyvin..Ei oteta enää ulkosalla tätä ollenkaan, ruokakupilla sujuu ( ja sujui ) paremmin.Eli periaatteessahan ainoastaan se hyvä eteenistuminen on hakusessa, turha hinkata koko liikettä sen takia.

Luoksetulo hieno! Ensin huijasin Taigaa, eli olin heittävinäni pallon ja kun se erkani kyllin kauas huusin sen takaisin ja heitin pallon selkäni taakse. Sitten pysäytys suoralla heitolla, sekä ensin pysähdys sitten heitto tyylillä.Hienosti meni! hyvät stopit!

Hyppy betoniporsaalla. alkaa näyttämään jo oikein hyvältä. istuu tosin välillä hitaasti tai vasta toisella käskyllä.Palkkailin vähän kaikesta.Nyt koira jo tietää että paluuhyppy pitää tehdä, eli riittää että saan sen menohypyllä suht samaanlinjaan esteen kanssa ja riittävän kauas ;)