Sataman tutulla parkkiksella. En ottanut nyt paikallamakuuta treenin yhteydessä, vaan se tehtiin lenkillä erikseen. Lämmitelyksi pari kaukoa suorapalkalla ja muutamia askeleita.Taiga käyttää kroppaa nykyään upeasti! Hyvät siirtymiset ja paikallaankäänökset :) Pysähtyvät vain pikaisesti suorapalkalla.Maahanmeno ok. Seisominen tehtiin kahdesti, kun taas hieman liikkui kun kävin sen takana.Ei mitenkään "tahallaan" kaiketi, mutten halua palkata mistään vahingossaheilumisista ;) Toistolla en palkannut heti käskyn jälkeen, pysähtyi hyvin ja pysyi hyvin :)

Luoksetulo suorana.Tulee täysillä, eteenistumisessa törmää ja istuu siksi helpommin vinoon.Otettiin pari situmista sitten läheltä ja ne meni hyvin.

Seuraamista tehtiin pitempinä pätkinä.Meni ok, mutta välillä kontakti hukkui, kun jotain poikia huuteli keskenään toisella puolella parkkista. Hyvät pysähdykset ja hyvät käännökset etenkin vasemmalle :) Juoksusosuus hieman huonompi kuin viimeksi.Paikka oli nyt tänään ihan hyvä, ei edistänyt juurikaan tai poikittanut :) Vähän tuo häiriintyminen pikkupojista haittasi loppusuoritusta.

Noutoa otettaessa meteli kiihtyi jo malkoiseksi kundien taholta. Paluttaa vinoon..Olen lisäksi tehnyt sen virheen, että usein peruutan itse pari askelta kun koira palauttaa ja se palauttaa siten suoraan eteen.Kun en peruutakaan, menee helpsoti vinoon.No, otetaan palautuksia nyt sitten pari päivää vielä erikseen. Menee miten menee.

Kaukoja en paloa tehnyt. Muutaman tositon ja ne meni hyvin.

Lenkillä vielä paikkamakuu jäänmurtajilla.About kolme minuuttia, ei ongelmia.

Loput päivät otetaan vain lenkillä luoksetulon pysäytystä, kuten tänäänkin. Vähän tuntuu pörräävän kun luulee pallon/keoin lentävän..Tätä ei ole tehnyt varsinaisissa luosketulotreeneissä. En palkkaa pöyörimisestä.

Kaukoja joka päivä: nopeita ja sitten hitaampia.Tärkeintä vahvistaa sitä istumista, jottei koira koe liikettä epävarmaksi. Noudon palautusta treenattava myös. Hyppyä musitin virkistykseksi. Ja paikkamakuuta tietysti. Siinähän ne.