Aurinko helotti mukavasti, kun treenattiin :) Käytiin läpi kaikkiliikkeet suht kisamaisesti. Paikkamakuu meni muuten hyvin, kerran T sanoi puh jostain mistä syystä lie. Muutoin vaikutti olevan tosi rennosti: aikaa n.3 min. Paikkamakuun jälkeen väkeä alkoi rampata autoilla parkkikselle ja taiga haukuskeli vähän lapsille. Ei kuitenkaan mitenkään pahemmin.

Seuraaminen huonoa. Kontakti ei varsinkaan lähdössä ollut kohdillaan ja paikassa on parannettavaa..Ok käännökset ja pysähdykset. Juoksuosuus ok.Liukkaus häiritsi selvästi.Ehkä 7 pintaan tulisi pisteitä tästä.

Pysähyvät oikein hyviä :) Hyvät seuraamiset ja koko liike.9½-10 arvoinen olivat nämä :)

Luosketulo liikuntahallin takan hiekoitetulla kadulla. Meni hienosti, mitä nyt taisi hieman hytkyä ennen käskyä.Pidinkin siten pitkän tauon ennen käskyä -> tuli töysillä, pysähtyminen aivan upea! rauhallinen odotus, uudella käskyllä tuli vauhdilla.Törmäsi hieman ja istui siksi vinoon eteen. Sivulle siirtyminen ok. Tosi upeeta! Jos siis ei sitä eteenistumisen vinoutta lasketa. 9 arvoinen

Nouto hyvä. Vähä ripeämmin saisi tarttua kapulaan.Toi laukalla istui korrekstisti eteen.Rauhallinen pito, hyvä luovutus.Hyvä sivulle siirtyminen. 9 antaisin tästä

Kaukot vaikeat. Huoh..Tehtiin taas ennen "koetta" pallolla ja toimi kauempaakin hyvin. Nyt tosin olin ehkä hieman viittä metriä kauempana, ei noussut ekalla.Menin vähän lähemmäs ja nyt toimi.Sain tehtyä sarja siten läpi..Vähän harmittaa tuo alun jäätyminen.

Hyppy betoniporsaalla. Taig aei eka tajunnut että se lumikuorutuksella koristeltu porsas oli este ;) Tokalla käkyllä hyvin. Ei huomauttamista muutoin.

Eli joo. Vanhat tutut ongelmathan sieltä paistaa läpi..Huomio nyt seruaamisen liikkeellelähtöön ja paikkaan ( sen mitä tässä nyt pystyy tekemään ). Kaukoissa harjoiteltava nyt sitä ekaa istumista pidemmältäkin matkalta. Palkkaa palkkaa. Muutoin ihan normivalmistautuminen.