Liian pitkät treenit. Ohjaajalla väärässä paikassa aivan liian lyhyt pinna. Mutta koiia oli urposta ohjaajastaan huolimatta loistava!

Paikallamakuu aluksi ruudun rakennuksen ajaks´+vähän ekstraa päälle. Meni hyvin, makoili ihan rennosti :) Sitten ylipitkä seruaamistreeni. Ongelman ydin oli siinä, että T kiinnitti paljon huomiota nyt ympäristöön, ei pöhissyt, mutta kuitenkin välillä kontakti putosi. Kuitenkin liike itsessään hyvä, välillä vähän seruaamisen paikka hakusessa ja vasemmalle käännöksessä väljyyttä, misät oikeastaan johtuikin pitkä seruaamistreeni. Vietillisesti kuitenkin hyvä, Taiga jaksoi tosi hyvin! Sitten liikkeetä seisominen, johon T tarjoili istumista.Se johtui todennäköisesti siitä, että se odotti pallon lentävän. Parilla vikalla namilla suorapalkkasin heti käskyn jälkeen.

Sitten ruutua, joka meni ihan hienosti. Pallo tuttuun tapaan taas jo valmiiksi ruudun takana. Tässä treenissä T ei myöskään kiinnitä huomiota ympäristön häiriöihin. Toistollakin pallo ruudussa. Sitten lyhyeltä matkalta  ilman palloa, T reagoi loistavasti pysäyttämiskäskyyn! Ajautuu kuitenkin usein ruudun oikeaan laitaan. Yritin korjata asiaa sijoittamalla pallon ruudun taakse, mutta enemmän vasemmalle. Kuitenkin lositotreeni, vaikka tähänkin tuli toistoja.

Sittn se murheenkryyni.Ajattelinv ielä palkata parista seruaamisenliikkeellelähdöstä, kun tietä pitkin tuli joku isänsä kanssa joku napero. Taiga alkoi tuijottaa ja sitten pöhkiä, otti kontakti käskystä, mutta namit olivat loppuneet, enkä pallolla uskaltanut palkata, ettei kuumu ja ala pöhisemään enemmän. Niinpä vain kehuin. pöhiseminen ja kyttääminen kuitenkin jatkui, jolloin paloi pinna multa: ärähdin sille, että nyt lopeta ja avustin karvoista :-// Voi kettu..Taiga ei väistänyt minua, mutta korvat luimussa lasta kytäten kulki oli vierelläni.Lapsen mentyä kauemmas, Taigakin alkoi vapautua ja palautui heti normaaliksi omaksi reippaaksi itsekseen, leikki pallolla kanssani häntä heiluen. Eli mitään huonoja fiboja ei minusta tuntunut jäävän,ainakaan kun lapsi oli poissa. Palkkasin vielä pallolla parista sivullesiirtymisestä, mutta nyt kyllä kytttäsi ympäristöä enemmän. Sen lisäksi että treenit olivat venyneet aivan liian pitkiksi..Pallo jakstoi kuitenkin kiinnostaa ja sain hyvästä suorituksesta palkattua.

Treenin jälkeen kävlyllä joku toinen lapsi leikki sopivasti yhdessä leikkipuistossa vanhempansa kanssa. taiga oli yllättävän rento ja leikki mielellään hanskalla, taisi kerran sanoa pöh, mutta ei vaikuttanut pelokkaalta tmv. Hyvä juttu, mutta ongelma ei kyllä helpota hermoheikon ohjaajan töppöilyllä..Olen niin pettynyt ja vihainen itselleni, että tekisi mieli lyödä itseäni.

Jos makupaloja en olisi tuhlannut seuraamistreeniin, olisi ollut helppo työ palkata kontaktista ja tilanne olisi mennyt sillä ohi..Vielä fiksumpaa olisi ollut lopettaa treenit siihen hienoon ruutu-harjoitukseen..Mutta kun on niin pässi ohjaaja.Ehkä tässä joskus vielä opitaan. taiga-parka, eipä sekään ole saanut omistajaansa valita..