Äh, kylläpä nyt takkuaa tämä treenaus.. Ja kokeet sen kun lähestyy..Jotenkin olen varma, että neiti-T tekee juoksunsa just silleen, ettei päästäkään koettamaan. Noh, ehkä armeliaampaa niin ;)

Ruudukkoa, l-tuloa ja liikkeestä seisomista sekä nouto otettiin. Luoksetulo suorana..Jessus, että on vauhtia.. Mutta ne sivulletulot..Saattoi jäädä ihmettelemään maailman menoa kesken liikeen (?). Sitten treenattiinkin sivulletuloa. No, pitäähän sitäkin joskus treenata. Liikkeestä seisomisiin olen tyytyväinen, ei hiipinyt perään, eikä istunut omine lupineen. Palkkasin suoraan seisomisesta. Nouto oli mahtava! Upea ote kapulasta ja toimi koko ajan ripeästi.Hyvä T!

Ruutu oli taas omanlaisensa. Pallo oli heinikossa ruudun takana, eikä T tajunnut sitä lainkaan, vaikka tiesi sitä hakea. Kutsuin pois, ettei ihan päättömän toikkaroinnin jälkeen löydä palloa. Kävin näyttämässä ja nyt meni paremmin. Kyllä se helposti hakeutuu merkeille, jos en huuda pysäytystä ajoissa ( ts. tällaisessa harjoituksessa, jossa ei ole tarkoituskaan koiraa pysäyttää ). Pitää tehdä enempi harjoituksia, jossa koira ei _heti_ näe palkkaa. Silloin saan sen juoksemaan suoraan ruutuun ja perille asti ilman siksakkaamista ruudussa. Niin, Taigahan menee kyllä suoraan ruutuun, siinä ei ole ongelmaa. Toistoilla meni paremmin :) Sitten yksi harjoitus ilman palloa, tarkoituksena treenata ruudun loppuosaa. Tämä hyvin.Jäi vähän etureunaan maahan, mutta oli sisällä kokonaan. Tulo seuraamaan ok, mutta vähän tiiviimmin saisi vielä seurata..Ihan tyytyväinen kuitenkin olin.

Virtaa oli mukavasti, palkkana vain pallo, ei makupaloja. Voisi kokeilla jotain kinkkukuutoita kaukoja varten, kalkkuna kun tuntuu toimivan hyvin terävään ylösnousuun ;)