ja ne olivat siis tiistaina ;) Taiga kärsi selvästi jotain tuloskrapulaa..Enpä muista ihan heti noin prinkkalaaan menneitä treenejä.No ei tietenkään kaikilta osin, paikkamakuu ja luoksetulot olivat upeita! P-makuussa lähdettiin _tosi_ kauas piiloon Kaivohuoneen jonkin huoltokopperon taakse.Eikä mitään ongelmia! Upeeta, hyvä T! Luoksetuloissa onnistuivat sekä suorat että stoppi :))

Vaan entäs muut.. Noudossa Taiga haki kapulan..ja pudotti sen tyynesti puoleen väliin ja riensi sitten luokseni häntä heiluen.Toistolla toi jalkoihin asti ja sylkäisi kapulan siihen.Ja ryökäle odotti vielä palkkioita tuollaisesta pelleilystä. Hauskin juttu oli se, että Taiga nuoli huuliaan ja nielaisi, eli höntti kuvitteli saaneensa namin ;) ( tiputan namit suusta noudoissa ja luoksetuloissa ). Lopuksi saatiin edes vähän säällisempi suoritus, vaikka palauttikin ravilla. Pöh!

Estehypyssä meni esteen toiselle puolelle maahan.Korvan kärjet vain näkyivät.Liikkeesta seisomisessa teki sujuvan istuimisen ja toistolla läksi haistelemaan nurmikoita (!) Siinä vaiheessa jo vähän painokkaammin totesin että nyt tehdään töitä. Ja saatiinkiin heti kunnollinen suoritus :) miten se seisattuminen osaakin olla hankalaa..

kaukot ok.Palkkasin joka kerran ekasta istumaannoususta joko namilla tai pallolla.Nämä ok :)

Ne olivatkin viimeiset yhteistreenit.Minä keskityn nyt 110% pääsykokeisiin ja Taiga saa nyt sitten vähän lomailla. Lomatunnelmissa tuntui olevan jo treeneissäkin ;) Syyskuun alussa on seuraava koe..Jep, eli ilmoittauduin siis toukokuussa syyskuun kokeeseen..Ihme että mahduttiin mukaan, ei nimittäin ollut ollenkaan sanottua.