Vettä tuli taasen.. Käytiin läpi pelkistetty alokasluokka ilman välipalkkoja.Aluksi tutut rituaalit eli kontaktia ja paikallakäännöksiä ja ennen kaikkea pysähdyksiä..Vinoon menee helposti, mutta joskus myös vain näyttää menevän vinoon, muttei oikeasti olekaan..Siis miten hitos tällainen voi olla muka vaikeaa?!

No, sitten otinkin luoksetulon liikkeenä. Ja istui liian kauas.Uusiksi, ja nyt ok.sivulle siirtyminen ok.

Pysähtyvät ok.Seisomisen valmsitava osuus hieno ja pysähtyi seinään.Sateen vuoksi ravisti turkiiaan, mutta ei liikkunut. Ja tässä tapauksessa pieni liikkuminenkin olisi sallittua ;)Istui hyvin.

Maahanmeno muuten jees, mutta aavisutksen vinoon menee vielä.Hyvä istumaan nousu, joskin voisi vetää vielä etujalkoja enemmän alleen ( lähinnä kaukoja ajatellen).

Seuraaminen suorilla ihan jees.Oikealle käännöksessä oma liikkuminen on tärkeää, jottei koira sekoita sitä täyskäännökseen ( hengitystekniikasta huolimatta ). Täsykäännös ja vasemmalle käännös tänään ok, täyskäännös voisi olla vielä tiiviimpi.Juoksuosuus hyvä. Loppua sotki suht lähellä ulkoillut kultsu. Sittn vielä lyhyempi seruaamispätkä, josa jalkappalo palkaksi.

lopuksi tehtiin vielä parit liikeellelähdöt palkalla ja eteenistumiset.

En tiedä..ei jotenkin hyvä fiilis jäänyt tästä..Kaivelee, kun se pyäshtyminen on vieläkin niin hämrä.Lenkillä ollaan "välipäivät treenattu ja menee ihan hyvin.Tosin tänään ei mennyt oikein lenkilläkään ;)