Voittajaluokka on jo aika ison harppauksen päässä avo-luokasta.. Tarkoitus olisi joskus ensi keväänä käydä kokeissa ekaa kertaa. Paljon on treenattavaa :)

* Seuraaminen: noh, tähänhän kuuluu mm. ne sivuaskeeet, peruutukset ja hidas kävely.. Taiga on oppinut haukkumaan näiden aikana.. Ja seuraamistahan pitää nyt taas roimasti parantaa muutenkin. Keskitytään hiljaa pysymiseen ja tarkkuuteen. Niin, ja kestävyyteen

* Ruutu: otan lusikan kauniiseen käteen ja opetan tavlen aikana T:lle kosketusalustan! Lelua ruudun takana en hylkää siltikään.Katsotaan kuinka sekaisin mennään kevääseen mennessä.Ruudun loppuosaa on myös treenattava huomattavasti enemmän, erilaisin variaatioin. Myös merkkitreeniä enemmän mukaan.

*Noudot: hyppynouto tuskin tulee olemaan ongelma *kopkop*. Metskunouto aika varmasti vaatii kovasti töitä..Tunnari aivan alkutekijöissään..Jostain pitäisi taikoa ne kapulatkin..

*L-tulo: toistaiseksi harjoittelu sujunut hyvin :). Ongelmana voi olla kova vauhti..Tasapainoillaan. puunkierto käyttöön näissä!

*Kaukot: seiso-istu sujuu jo mielestäni hyvin! Taiga on oppinut oikean liikeradan, eli se ikäänkuin pakittaa takapuolelleen, eikä tuo takaosaansa eteenpäin istuessaan, kuten koiran usein tekevät. Maahan-seiso ja istu-seiso vielä paljon hommia tehtävänä.. Ja se välimatka..

Eli töitä riittää :) Ehkäpä syytä kääriä hihat ja alkaa hommiin :)