Oudot treenit..Koira kyllä teki, leikki jne. mutta silti joku oli vinossa..Olinko jotenkin kireä tai jotain? Kontakti rakoili paikka paikoin, mutta palkkailin taas useasti pelkästään siitä. Seuraamisessa suorat ok. Käännökset joskus, mutta tiiviyttä saisi tulla lisää..Oikealle meni paremmin kuin vasemmalle, täyskäännökset kohtalaisia.

Luoksetulossa tarvitsee käsimerkin eteenistumisessa. Ts. kun kädet ovat sivuilla koira istuu vinoon. Kun siirrän kädet sivuilta vatsani kohdalle, istuu suoraan. Eli pitää päästä tästä käsiavusta eroon. Lisäksi huomioitava, etten saa käskeä koiraa suoraan sivulle, jos se on esim parin metrin päässä minusta tmv. Aina ensin eteen tai sitten siirryn itse koiran luo. Tämän huomasi esim. kun treenattiin A-estettä: Koira meinasi varastaa, kutsuinkin sen nyt ensin eteen istumaan ja sitten itse siirryin, joten koira ei tullutkaan suoraan sivulle.Itse este menee hienosti, koira tykkää hyppäämisestä ja kiipeämisestä :-) Alastulotekniikassa tosin toivomisen varaa. Meni hienosti myös patukan kanssa! Heitin patukan ja koira perään. Kiipesi hyvin takaisin :-)

Liikkeestä maahan meni hienosti, samoin istuminen.

Paikallamakuu myös hyvä! Olin noin kymmenen metrin päässä koirasta ja loppuajan myös selin. Pysyi rauhallisesti.

Eli itse liikkeet menivät ihan hyvin, muta aina kun palkkasin koiraa, alkoi sen jälkeen maan haistelu yms. outoilu..Ja kesti saada takaisin kontaktia..Liikkeiden tekoon se ei kuitenkaan vaikuttanut. Paitsi ehkä vasemmalle käännökseen..Ja siinäkin oman kropan hallinnassa olisi taas toivomisen varaa.

kaiken huipuksi olin unohtanut ottaa kissanruuan mukaan. Nyt sitten palkkana oli "vain" tennispallo..Leikki kyllä, mutta hieman nihkeästi jotenkin...