kauhean kuuma ja hiostava ilma tuona vuoden suosituinpana hääpäivänä ;) Taiga treenasi ruutua, luoksetulon suorana ja maahanmenon tolpan kierrolla. Seuraamista vähän leikkipalkalkalla ( mulla reidessä kauhea mustelma, kun Taiga vähän leikki ;) ), pysähtyvistä seisominen ja maahanmeno palkatta ja avo-kaukoja.

Seuraaminen ihan jees, joskin taas on alkanut napsia lahkeisiin..Mutta käännökset saisivat olla terävämpiä.Pitää seurauttaa hihnassa nyt.. ja palkata tietty kun tekee oikein. Etenkin täyskäännöksessä liikaa väljyyttä.

Maahanmeno ja seisominen ok, tosin seisomisessa jostain syystä avustin kädellä (?).

Luoksetulo suorana, tämä ok. Sitten ruudukkoa, pallo oli ruudun takana, enemmän oikealla puolella. Hyvin lähti, ruudussa taas siksakkasi, mutta löysi pallon.lisää varmuutta siis tähän. Meni kuitenkin keskeltä sisään, kuten pitääkin, eikä kaartanut vasemman kautta. Sitten tehtiin taas huijaus, tällä kertaa en mennytkään koiran luo vaan olin vain vähän sivussa ruudusta, jotta pääsen pysäyttämään ja palkkaamaan koiraa sen ollessa oikeassa paikassa. Taiga siis istui lähetys paikalla, josta ruutu-käskyllä ohjasin sen ruutuun..juttu oli uusi, mutta hienosti Taiga juoksi _kovaa_ ruutuun. Pitää olla tarkkana oman pysäyttämisen kanssa, huuda käsky ajoissa. Mutta nyt se oli keskellä. Hienoa! piti sitten tehdä toisto, vaikka tämä olisi riittänyt.. Nyt lähti kaartamaan kohti minua, mutta ruutu-käskyllä muutti kurssia kohti ruutua.Tosi hyvä! Mutta nyt pysäytys oli auttamatta myöhässä.. Taiga oli kulmassa, sisällä kyllä. Kävin näyttämässä keskustaa ja uusi ohjaus ja palkka heti kun oli keskellä. Kyllä tämä tästä :)

Kaukot vähän laiskat, ei oiekastaan erityistä ihmeteltävää..Sisällä ollaan treenattu seismista ja se sujuu kyllä lähietäisyydeltä hyvin! Myös istumisen pakittaminen alkaa jo sujua! Hyvä! Vielä kun saisi lisää terävyyttä siihen istumiseen..Sisällä sujuu sekin, en anna makupalaa ennen kuin T oikein kurkottaa siihen..

Voi-luoksetulon maahanmeno jäi puolittaiseksi joka kerran..Äh! Pitää jättää pallolla palkkaaminen hetkeksi ja käydä palkkaamassa namilla kädestä.Just kun pääsin riemuitsemaan että tämä sujuu hyvin ;)