Sataman parkkipaikalla pitkästä aikaa ;)

Rakensin ruudun keskelle parkkipaikkaa ja merkin siihen 10+ metrin päähän. Aluksi kuitenkin seuraamista, palkaten runsaasti, varsinkin käännöksistä sekä kontaktista ylipäänsä.Olipa loistavaa työskentelyä! Hienot käännökset, myös täyskäännös ok molempiin suuntiin, ehkä vähän väljempi oikealle.. Mutta tosi upeesti noin muutoin.No, palkkana olikin Salaneuvos-juustoa, joten kyllä koirankin kelpasi ;)

Sitten suorapalkalla pysähtyvät. Ja oolalaa maahanmeno oli aivan suora: vaati tosin sen että hieman hihnasta annoin suuntaa ja käänsin vähän omaa ylävartaloani koiraan päin.Näistä pitää tietysti päästä äkkiä eroon.Ja perimmäinen ongelma on tietysti se seuraamisen pieni poikittaminen, joka korostuu sitten maahanmenossa.Maahanmeno nopea :) Pysyi hyvin, palkka myös ylösnoususta. Seisominen oli myös hyvä, suorapalkkaus ja palkkaa myös pysymisestä. Nämä toimii ( toistaiseksi )

Ruutua merkiltä. Pallo valmiina takana. Hyvin oli taas pistänyt ruudun merkille ja meinasi jopa hieman varastaa lähtöä ;) Käskyllä vauhdilla ruutuun, tällä kertaa veri veti sinne vasemmalle puolelle ruutua..No, pallo löytyi kuitenkin suuremmitta etsinnöittä. Toistolla ei palloa ruudussa: vauhdilla keskelle ruutua ja hyvä pysähtyminen just käskystä.Loistavaa! Hienoa! Kolmannella yrittämällä muutaman metrin päästä ruudusta, ajautui taas vasemmalle, pysähtyi ja meni maahan hyvin käskyllä mutta ei ollut keskellä ruutua. Vikaksi vielä pallo ruudun takana valmiina. Hyvä harjoitus! Pysäytystreenit voat nyt onnistuneet, joten jatketaan pelkillä kohdistamistreenillä keskelle ruutua.

Suora luoksetulo seuraavaksi.Vauhtia oli ehkä pikkuisen normaalia vähemmän, muttei sanottavasti.Hyvä eteenistuminen.Sitten vielä suora luoksetulo pallopalkalla.

Lopuksi noutoa.Perusasennosta vauhdikas nouto, hyvä ote kapulasta, kannustin hiukan ja palautti laukalla. Toistolla tippui raville. Palkaksi narupallo.Sitten vielä pari kapulan heittoa ja leikkiä  kapulalla :)