Tisitaina 21.8 oli taas koultuuskerta, joten otin p-makuun, vähän kaukoja ja seuraamista. Nämä ok, etenkin seuraaminen oli ihan kivaa. Sitä ennen treenattiin edellisen viikon lopulla hiekkiksellä kaikki läpi jotenkin. Nouto meni tuolloin surkeasti :( Taas ihme häröilyä kapulalla, sovitteli noutoesinettä suuhunsa noin viiteen kertaan ennen kuin toi. Sitten jouduttiin hinkkaamaan oikein kunnolla liikettä kuntoon. Sain jonkunlaisen suorituksen aikaiseksi ja sitten treenattiin vielä sitä kunnon otetta kapulasta muutaman kerran.Ääh! Just kun luulin, että nouto alkaa olla hyvä, kun otekin on parantunut erilaisten harjoitusten avulla. Ehkä se treenaamattomuus sitten kostautui tässä? Kaukot ok, voisi vetää etujalkoja enemmän alleen, mutta ainakin liike on nyt terävöitynyt. Pitemmällä matkalla vielä vaikeuksia. Luoksetulo onnistuu sekä pysäytyksellä että suorana. Jesh! Pysähtyvissä ei nyt ongelmia. Seuraaminenkin parantunut, mutta tällainen seuraamis-friikki, kuten minä, löytää tietenkin aina parannettavaa ;)

Ehrensvärdin lautalla p-makuu, neljä minuuttia. Ei vaikuttanut olevan ongelmia, vaikka joku setä meni takaa koiran ohi. Ihan jees.

Noh, sitten vedettiin treenit eilen 22.8. Rantsun yhdellä nurmipläntillä. Otettiin kaikki liikkeet ja palkkaa liikkeiden välissä. Seuraaminen tosi kivaa :) Vähän täyskäännöksessä olisi saanut olla paremmin mukana. Luoksetulo suorana, tämä hienosti, ehkä vähän istui vinoon eteen ;) Ja sivulletulo oli aika huono.. Nooh. Pysähtyvät tein niin, että ennen käskyä käännyin vasemmalle ja annoin käskyn sen jälkeen. Tämä toimi hyvin, sekä liike että käännös :)

Nouto tänään luojan kiitos ok.Otin riskin ja tein koko liikkeen.Kotona ollaan treenattu taas muutaman kerran ruokakupin kanssa. Sujui nyt hyvin. Vähän ripeämmin olisi voinut palauttaa.

Kaukot ihan jees, huolimatta pojista jotka pamauttivat tuhjän trip-purkin..Taiga aluksi uffasi kundeille ja ikävä kyllä säikähti pamausta :( Toista pamausta ei onneksi säikkynyt. En tehnytkään sarjaa tästä vaan palkkailin makupaloilla ja pallolla. Leikki innolla.

Ihaan tyytyväinen olen näihin treeneihin, vaikka ilma oli tosi raskas ja kostea.