Juu, vauhtia oli nyt entiseen malliin tänään :) Ruudun rakennuksen ajaksi T paikallamakuuseen: palkka nopeasta maahanmenosta. joku ihminen oli hyvänä häiriönä lähes T:n selän takana katselmassa. Vähän tyttö guiguili, että kukas siellä on, mutta ei vaikuttanut suoritukseen.Sitten muutama seuraamisen liikkellelähtö namipalkalla ja sitten narupallo-palkalla. Narupallo oli erityisen kiva tänään.

Pysähtyvistä tutusti maahanmeno ja seisominen: nyt suorapalkalla sekä namilla että pallolla. Maahanmenossa tuppaa menemään helposti vinoon, kun tietää palkkana olevan pallon--> seuraaminen on tällöin painostavampaa. Seisomisessa ei huomauttamsta: palkka myös pysymisestä.

Luoksetulo pitkältä matkalta: tuli täysillä, mutta istui kirkkaasti vinoon. Sama uusinnalla, lyhemmällä matkalla. Lopulta olin kymmenen metrin päässä ja kutsuin: nyt hyvä eteenistuminen-> palkka. Tätä pitää treenata näköjään taas.

Ruutu oli vaikea. Oli jo pimeää ja valaistus ei ministeriön nurmella ole mikään liian luksus. oranssit kulmamerkit näkyivät hyvin, mutta pallo oli piilossa. Kuitenkin lähtö hyvä, vähän kaarsi oikealta ja nyt myös huuhaili kulmamerkin luona, mutta selvästi etsi palloa. Uudella "ruutu"-käskyllä eteni keskemmälle ja kas: pallo löytyi ruudun takaa. Käsky kuitenkin selvästi nyt vaikutti ja toimi kuten pitikin: ruutu-käskyllä etsitään pallo :-) Toistolla juoksi jo suoraviivasesti suoraan pallolle. Hyvä vauhti kaikenkaikkiaan. Se siitä tänään :)

Lopuksi vielä parin metrin seuraaminen ja fudispallo. Hyvä treeni! Ympärillä kävi tasainen trafiikki koko ajan, T kyllä pisti ihmiset, polkypyörät ym. rekvisiitan pimeässä merkille, muttei kommentoinut ja keskittyi treeniin kun piti :)