Eli käytiin palauttamassa kirjat kirjastoon ja paluumatkalla napattiin snadit treenit Kanavaterminaalin parkkiksella Kauppatorin vieressä. Aluksi paikallamakuu: nyt niin etttä oikeastaan Taiga oli piilossa ;) Jätin sen pakettiauton taakse ja rakensin parkkikselle ruudun ja n. kymmenen metrin päähän jätin yhden törpön merkiksi.

Aloitetiin pysähtyvillä liikkeillä.Palkka pysymisestä. Meni hyvin, mutta maahanmeno aivan vino..ääh..Olen ollut laiska puuttumaan tähän.Seuraaminen aika painostavaa, mistä vinouskin johtuu.

Sitten seuraamista. Vähän pidempää pätkää, käännökset olivat oikein hyviä! No, täyskäännös voisi olla vielä hieman tiiviimpi ;) Mutta muutoin ihan jees! Narupallopalkka.

Sitten ruutua merkiltä ts. seistiin yhdessä merkillä ja lähetin sen siitä ruutuun.Pallo oli valmiina ruudun takana.Taiga hahmotti hyvin ruudun oikeastaan jo muidenkin liikkeiden harjottelun yhteydessä ( hyvä sinänsä ).Hyvin lähti ruutuun ja kas, ei vetänyt oikealle puolelle vaan enemmän vasemmalle ;) Pallokin oli hieman vasemmalla ( kerrankin).Toistolla vein pallon uudelleen: vauhtia ja suoraviivaisuutta tietty heti tuli lisää. Kolmannella toistolla ei palloa ruudussa, enkä edes ollut vievinäni sitä. Aivan loistava ruutu! nopeasti keskelle ruutua ja pysähtyi heti käskystä aivan keskustaan! Upeeta! pallo tästä!

Lopuksi luoksetulon pysäytystä.Molemmilla kerroilla ensin käsi ylös ja pysähdyksen jälkeen pallo lentoon: meni upeasti! Upea vauhti ja loistava pysähdys kumoaisellakin kerralla. Mahtavaa! Hyvä taiga!

Lopuksi vielä parit kaket pallopalkalla, vielä terävämmin voisi nousta istumaan. Hyvät treenit kumminkin kaikenkaikkiaan! Erityisen tyytyväinen olen ruutuun ja luoksetulon pysäytykseen.

Kotona ruokaaikaan noutoa.Palauttaa ravilla, mutta tarttuu nopeasti kapulaan ja pitää hyvin suussa ja tuo tiiviisti.Haetaan ulkona vauhtia sitten enempi liikkeeseen.