Yes! Kisat lähestyy (jaiks) ja treenitkin ovat lisääntyneet. Olen treenannut vain osioita, jotka treeniä vaativat. Seuraamisen olen pätkinyt niin osiin kuin mahdollista: askeleet, käännökset, suorat, tempot, kaikki erikseen. Pysähtymistä ja perusasentoa unohtamatta.

L-tulossa maahanmeno on parantunut! Tätä treenataan monipuolisesti: juoksusta (seuraamisesta) maahanmenona ( tämä kelpaisi vaikka pk-tottikseen ), tolpan kierroilla, takapalkoilla jne. Hyvä!

Kaukoja: on alkanut tulla taas eteenpäin. Nyt kaukoja metässä , kaatuneiden puiden takana. En diggaile esteiden rakenteluista koiran eteen, mutta nyt tekniikkaa hiotaan näin. Seiso-istu -käsky on muutettu. Se on nyt pelkkä "back". Tätä treenataan leikin avulla, kuten kaukoja muutenkin :)

Noudot: hyppynoutoon löysin puunrungosta esteen :D Ei valittamista tässä! Palautusta voisi syynätä sen verran, että toisi kapulan tiiviimmin eteen. Metalli: läpimurto! Menee, ottaa ja tuo. Ei pelleile! Uusi metskukin on korkattu: se on vähän isompi ja ennenkaikkea putki on ohuempi --> helpompi tarttua. Tämä on upea!

Ruutu: oikein hyvä! Tarkkana oman pysäyttämisen kanssa! Pitää vielä käydä läpi kaikki osa-alueet, etenkin pysyminen ruudussa.

Istuminen: ei huomautettavaa

Tunnarit: kokeillaan tänään ;)