Illan pimennossa käytiin koklaamassa "uusia" oppeja.Ts. otetiin luoksetuloa+pysäytystä sekä ruutua.Seuraamista näittenlikkeiden välissä, kun koira sitä tarjosi.

Luoksetulo aluksi liikkeenä.Jos sivulle siirtyminen oli kaunis kokeessa, niin nyt palattiin taas arkeen tässäkin..Jumalaton loikka sivulle.Otettiin uusiksi rauhallisemmin. Pysätytystä pallolla.Odotin melko pitkään enne heittoa, ei hämmentänyt koiraa. Sitten uusiksi: mutta enpäs ottanutkaan, kun neiti alkoi jo hidastella.Eli selvä ero havaittavissa.Heitin kyllä pallon, mutta selkäni taakse.Ei kylläkään mikään viisas ratkaisu, kun vauhti oli muutenkin hidas ( enkö mä ikinä opi?) Sitten kerran eteenistuminen, ja ruutua sitten.Ruudun takana pallo.

Lähetys melko kaukaa, mutta hyvin T tarkensi vihjeellä katseensa ruutuun ja eteni hyvin, vauhtia ei ollut liiaksi, mutta laukalla meni kuitenkin.Lähetin koiran hieman vinosti, mutta T meni kuitenkin etulaidalta sisään. Toistolla jätin toisen pallon ruutuun ja lähetin uudelleen lennosta. Vauhti ei ollut oikeastaan sen parempi, mutta liike oli suoraviivainen. Lopuksi vielä kesken toisen palloleikin pallo taskuun ja lhtys ruudun takan olevalle pallolle, oikein hyvä suoritus. vauhtia ei ollut erityisemmin, mtuta toisaalta pallolla oltiin jo reihuttu luoksetulossa..Vauhtia haettaessa, ei kannata pelata pallolla ennen liikettä.

Seuraamista tehtiin siis likkeiden välillä.Oikein kivaa tekemistä, vasemmalle käännös olisi saanut aluksi olla tiiviimpi, koira kuitenkin paransi sitä itse.

Sisällä kaukojen tekniikkaa.Just pääsin toitottamasta, että järki mukaan..Nyt voisi ohjaaja kiinnittää omiin liikeisiin huomiota.harkittavaksi, pitäisikö kaukojen istu-käsimerkkiä muuttaa, jotta saisi koiran vetämään etusia tehokkaammin alleen..