Eli tarkoitus saada kestävyytta seruaamisen ja käydä pysähtyviä läp.Lopuksi palkkioksi ruutua. Seuraaminen ihan hyvää, vaikka koira oli jo syönyt ennen treeniä. Käännökset suurimmaksi osaksi ok.Pysähtymisessä edleen välillä ihmeellsitä säätämistä, en nyt oiekin keksi miten tätä voisi parantaa.

Pysähtyvistä seisominen palkalla, ei ongelmia.Palkka myös perusasennosta.

Maahanmenossa jotaian syystä suuria ongelmia.Ei meinannut mennä millään kokonaan maahan ja sitten kun meni, menikin hitaasti. Outoa..Sisällä tehtiin sitten treenin jälkeen maahanmenoja ja ne olivat hyviä.Todennäköisesti sekoilu johtui siitä, että yritin varmistella suoraa maahanmenoa, ja se sitten jotenkin sekoitti koiraa.

Ruutu ei ihmeellinen.Pallo valmiina. Kaksi toistoa, ei ihmeellsitä.Kerran yritin lyhyeltä matkalta saada ilman palloa ruutuun mtuta se oli vähän hasardi yritys, kun huidoin koiraa ruutuun sillä kädellä missä oli pallokin ;)

On huomion arvoista, ettei Taiga lannistunut, vaikka maahanmenoa hinkattiinkin. Se teki myös hyvät valmistavat osuudet liikkeisiin ja onneksi pääsin lopuksi palkkaamaan myös siitä :)