Ekat _oikeat_ treenit :). Otettiin ruutua, seuraamista, luoksetuloa, nouto ja kaukoja leikkien. Ruudun rakentelin siten, ettei Taiga nähnyt sen kokoamista.Pallo paikallaan ruudun takana ens alkuun.

Aluksi otettiin seuraamista ( miksi treenit pitää aina aloittaa seuraamisella? ). Meni tosi hyvin! Käännökset teräviä ja täyskäännös vasuriinkin onnistui hyvin :) Tauko tekee joskus hyvää :) Palkkasin juustonpaloilla.Juostessa kontakti vähän hukkui.

Luoksetuloa otettiin suorana sekä pallon heitolla. Stoppi erikseen treenin lopuksi tolpan kierrolla.Ei maahanmenoa tänään.

Nouto oli ok. Lähti hyvin kapulalle, saisi tarttua nopeammin. Takas tullessa lähdin juoksemaan toiseen suuntaan.Luovutus ok. Ihan hyvä alku. Himassa vielä metallia kädestäni. Ottaa tosi varovasti kiinni..Pitänee tutkituttaa tytön hampaat lekurilla..Pienen pienikin lohkeama, kiillevaurio tms. voi aiheuttaa vihlomista, josta syystä metskun pitäminen suussa on ikävää..Lisäksi pitää ostaa isolaippainen metalli, tuo pikkumetsku on hankala ottaa maasta.

Ruutua n. 10-15 metristä. Vihjasin taigalle että "ruuruuruu". Ja hyvinhän neiti katseella haeskeli ruutua :) Lähti hyvin ja itsevarmasti ja suorviivaisesti kohti ruutua.Vähän meni itse ruudussa siksakkaamiseksi, mutta löysi pallon heti :) Toistolla ei palloa. Pysäytin aivan takareunaan ja vähän ryssin palkkaamisen, kun pallo ei lentänytkään niin kauas... Vielä kerran ilman palloa: Taiga juoksee hyvin ruutuun, vaikka tiesi boltsin olevan minulla. Nyt hyvä pysähdys justiinsa keskelle ruutua! Erinomaista! Vielä viimeinen toisto siten, että pallo takana. Lähetin Taigan kaukaa, yli kisapituudesta. Hienosti suoraan ruutuun! Jees! Pallon voisi sijoittaa aavistuksen kauemmas vielä, ettei siksakkaaminen ala heti ruudussa..

Kaukoja pelleillen. Uuden käsimerkin sisäänajo. Hyvin nousee :) Jee :)

Lopuksi vielä tolppien kiertoja ja pallopeliä :)