Aloitettiin paikkamakuulla sillä parkkis oli rauhallinen, kun ei laivaakaan ollut satamassa. Paikkamakuu oli kuitenkin haastava, sillä lähdin kauas koirasta ja tavallaan "kotiin". Tämä aiheuttikin hämmenystä.Taiga nousi istumaan. Menin "äreänä" sitä kohti ja "kylmästi" käskin uudelleen maahan.Periaatteessahan olisi parempi etten menisi lainkaan koiran luo, mutta toisaalta nyt komentaessani sen takaisin maahan, viesti meni perille: olen tyytymätön jos koira nousee. Nyt pysyikin hyvin.Olin kaukana parkkiksella autojen takana piilossa ja kyttäsin sieltä aidan ja autojen takaa koiraa. Pysyi hyvin nyt.Tosin ei varmaankaan kovin rennosti, koska aika tiukalla käskyllä käskin sen odottaa.Aikaa kului ehkä noin kolme minuuttia. Palkkasin maassa.Sitten vapautin.Oli ihan rento nyt, ei jäänyt mitään klikkejä päälle.

Sitten vähän askeleita ja hupailua.Tosi upeitä vasuriin käännöksiä koiralta! Tosi teräviä ja huolellisia! Hyvä! Otettiin sitten pysähtyvät: suorapalkalla käskyn jälkeen sekä sitten pysymisestä erikseen. Eka seisominen muuten ok, mutta otti pienen askeleen sivulle, kun kuljin sen ohi.En palkannut tästä.Toisto oli loistava, ei palkkaa nyt seisomisesta, vaan pysymisestä pelkästään.Tosi upea pysähtyminen ja eikä nyt liikahtanut mihinkään suuntaan käskyn jälkeen.Taisi ekallakin kerralla lähinnä kylmästä liikehtiä: tuuli oli aika ilkeä parkiksella. Maahanmenossa ei huomautettavaa: vinoon menee helposti, mutta nyt taas käänsin vähän ylävartaloa koiraanpäin ja suoraan meni.Näin ei kyllä kokeessa voi tehdä.Tai voi, mutta..Ei ongelmia tässä.

Seuraamisessa otettiin nyt naksulla liikkeellelähtöjä ja käännöksiä.Palkkaa vasemmasta kädestä.Ihan hyvää seuraamissta, se paikka nyt välillä on mitä on.Hyvät käännökset, pakko sanoa, Taiga oli innolla mukana.Myös pysähdykset hyvät :)

Luoksetulo suorana.Tuli täysillä, ei ennakoinut pysäyttämistä.Vähän vihjaisin ettei törmäisi ja istuikin ihan hyvin eteen. :)

Nouto oli hupailua.Heittelin kapulaa ilman mitään perusasentoja tai käskyjä.Taigalla oli hauskaa.Nouto on sille selvästikin iloinen asia :) Siinä leikin yhteydessä otin perit palautukset: hyvät ja tiiviit.Tietää mitä tekee :)

Kaukoissa tiputin futiksen salaa taakse.Ja palkkasin sitten maahanmensota ja parista istumisesta.Sitten lyhyt sarja maahan-istu-maahan-istu.Menin  koiran luo kehuin ja vapautin.Oli kivaa :) Kaikki vaihdot onnistuivat ekalla käskyllä. Mutta ehkä silti pientä epävarmuutta havaittavissa..Olin n. kolmen/neljän metrin päässä koirasta.

Lenkillä otettiin luosketulon stoppia lyhtypylvään kierrolla suorana pallonheitolla.Oli vähän hakemista, koska piemässä oli teitty hieman hankala nähdä käsimerkkiä ja lentävää palloa ;) Lisäksi kaukoja vielä kepiileikin yhteydessä: oikein oli terävää tekemistä.