Käytiin taas Taigan ja Markuksen kanssa "parkkistelemassa".Se olikin täynnä automobiileja, mutta tilaakin onneksi löytyi ja saatiin tehtyä kaikki mitä pitikin.

M lähti tekemään ruutua ja me otettiin vähän perusasentoja, askeleita ja seuraamisen käännöksiä sekä juoksuosuus. Hienosti meni :) Sitten kaukoja, osa suorapalkalla ja lopuksi sarja, jonka päätteeksi heitin patukan koiran taakse.

Sitten ruutua.M oli asetellut tolpat vähän ehkä turhankin kauas toisistaan ja pallo oli lumessa piilossa. Taiga oli vähän pihalla.Markus huuhaili siellä autojen välissä ja Taiga katseli, että mitä sä siellä teet. Otin ruudun uusiksi, nyt mentiin vähän lähemmäs ja siirsin törtteröitä ( joita oli jälleen vain kaksi, ne etummaiset ) lähemmäksi toisiaan. Lähti liikenteeseen vähän epävarman tuntuisena, päätyi kuitenkin ruudun keskelle ( palloa löytämättä ), mutta käskin sen maahan ja palkkasin siitä. Sitten M näytti palloa Taigalle: jo alkoi luistaa. Nyt eteni varmasti ja hyvin ja löysi pallon. Vielä kerran vien itse pallon ruutuun, täysin näkyville ja lähetin kauempaa: eteni suoraan ja määrätietoisesti pallolle. Täytyy nyt tehdä ainakin ensimmäinen lähetys lähempää, mikäli pallo ei ole täysin näkyvillä.

Sitten tein leikin lomassa seisomisen, istumisen ja maahanmenon.Tämän jälkeen luoksetulon pysäytyksen. Pysähtyi loistavasti! Hyvä!

Sitten otin noutoa. Olisi voinut mennä paremminkin, tässä se kolmosvaihde ehkä eniten näkyi ;) Tehtiin siis ihan liikkeenä: ei yrittänyt varastaa, lähti ok kapulalle, tarttuikin suht ok, mutta tuonti oli löysä. Kun menin "karkuun" autojen taakse, pudotti kapulan ja tuli perääni ilman sitä..Huoh. No, lopulta sitten otettiin ihan hupinoutoa ja sainkin vähän ytyä liikkeeseen. Tosin pitää nyt varoa sitä ettei koira opi löysästelemään varsinaisessa liikkeessä ja riehumaan sitten leikkiessä..Sisällä tehtiin noutoa myös ruuan kanssa.Ihan ihmeellinen alku. Otti kapulan ja pudotti samantien(?). Tehtiin eteisessä sitten toiseen suuntaan ovelle päin ja toimi ihan hyvin.Weird..Saisi palauttaa lähemmäs, mutta en nyt ota mitään paineita siitä. Jonkunlainen jumiko tähänkin nyt taiottu? Ehkäpä annamme noudon nyt olla hetken ja katsotaan parinpäivän päästä uudelleen.

Seuraaminen olisi voinut olla parempaa.Seurautin nyt pidempää, välillä kontakti hukkui.Pitää hakea kestävyyttä nyt vaikka suorilla.¨

Voi-kaukoja sisällä. Vähän taas välillä teputti takajalkojaan sekä ennakoi istumista.Istumiseen kiinnitettävä todella huomiota, sillä laskeutuminen "taaksepäin" ei ole Taigalle tunnu olevan Taigalle luontainen tapa istua.Se mieluummin siirtää takapuoltaan eteenpäin,Hankala selittää ;) Metallille naksuteltiin pari kertaa. Menee hienosti. Taiga ottaa nyt kapulan kunnolla suuhun ja pitää rauhallisesti kiinni.