Heh, ainakin jotkut tosiaankin käyvät lukemassa näitä lätinöitä täällä ;) Ehkäpä pitäisi alkaa enemmän panostaa näppäin- ( eli kirjoitus)virheiden vähentämiseen..

Eli hämmästyttävän tyyni ilta, ei tuullut lainkaan. Naksutinta kun käytin, niin ääni kimpoili rakennusten seinistä lähitienoolla ;) Lisäksi maa oli kuiva, eikä edes ollut erityisen kylmää :) Ilmeisesti olosuhteet olivat liian hyvät, koska ohjaaja sekoili taas minkä ennätti : // Ens alkuun sidoin T:n kiinni siten, ettei se nähnyt kun kävin tekemässä parkkiksen toiseenpäähän ruudun palloineen.

Sitten vähän seruaamista, ts. tarkoitus oli panostaa käännöksiin. Täytkäännöksessä onnistuin taas tallomaan koiraparan varpaat, T ei vingahtanut tai mitään, joten ilmeisesti ehdin hieman pelastaa tilannetta, mutta silti. Miten voi olla vaikeaa kääntyö itsensä ympäri 180 astetta?? Jotenkin ihmeellisesti horjun ja heilautan jalkojani miten sattuu..Raah! Tämän seurauksena myös vasemmalle käännös oli vaikea..Pallolla sain sitten treenien lopuksi ihan onnistuneen suorituksen. Pysähdyksessä T taas vinossa..Luulen että syykin löytyi, jotenkin heilautan vasenta kättäni ( vaihteeksi ) taaksepäin ja siten koira tuntuu menevän vinoon (?)..Joten eläköön eleetön ohjaus, ei siitä turhaan vouhoteta ;) Oikealle käännös hyvä :)

Sitten palkaten pysähtyvät: maahanmeno ja seisominen. Meni hyvin, maahanmenokin lähes suora :) Palkaksin sekä jäämisestä että pysymisestä. Sitten luosketuloa. Vauhti on pudonnut kyllä..Laukkaa kyllä, mutta ei vauhdilla..Eteenistuminen hyvä.

Ruutu pitkästä matkasta kohtalainen: Oltiin treenattu pysähtyviä aika lähellä ruutua, joten Taiga oli hyvin pannut ruudun merkille :) Eteneminen siis hyvä, mutta kulma tolipilla alkoi taas "ihmettely" etsi selkeästi kuitenkin jotain palkkiota ja huomasikin pallon. Sitten leikittiin ruutua siten, että vieritin pallon ruutuun ja käskyllä T perään. Lopuksi vielä vein pallon ruutuun ja lähetys: meni hyvin.

Eli ihan ok treenit, mutta harmittaa tuo seuraamisen häröily..Pitää nyt ottaa niitä vasuriin käännöksiä. Ja täyskäännöstä on treenattava ilman koiraa, kun se näköjään on _niin_ vaikeaa minulle..

Sisällä kaukot istu-maahan-istu sekä ruokakupin kanssa noutotreeniä. Ekalla kerralla taas löysä ote kapulasta, tökkäämisellä pudotti. Toisotolla otti kapulan nopeasti, istui hyvine teen ja piti kapulaa kunnolla. Jees! Jotenkin tuntuu että koira kokeilee, josko löysemmällä suorituksella pääsisi helpommin syömään ; )