Koneella oli myös samanaikaisesti mätsäri, joten taustahälyä treeniin saatiin muakvasti, vaikkei nyt ihan vieressä treenattukaan. Jokaisessa uokassaoli kaksi koira,a joten alokkaat, avoimet, voittjat ja erivoittjat treenasivat pareittain. Toinen ohjaaja ohjasi toista ja sitten vaihdettiin. Aloitettiin kuitenkin pmakuulla ja OT lainasi koiraansa siihen Taigan ja Viggon seuraksi. Myös luoksepäästävyys tarkistettiin ihan treenauksen vuoksi, eikä Taiga nyt ede noussut tervehtimään. Ts. tervehti kyllä, mutta pyrstö pysyi maassa :). paikallamakuu oli sellainen kuin pitkin. Nopea maahanmeno ja jäi ja ennenkaikkea PYSYI hyvin! Ihan chillisti oli, vaikka meidän ohjaajien selän takana eli siis koiren edessä ajoi polkupyörät, ihmiset kulkivat lapsineen korineen, pidettiin mtsäriä jne. Tosi upeeta! Just sellainen onnsituminen kuin tätähn tarvittiinkin. Paikallamakuuta on myös viimeaikoina treenattu lenkillä milloin missäkin. Mutta hyvä, että onnistui nyt kisamaisesti myös :))

Sitten seuraamiset kaaviossa. Parempaa kontatia olisin liikkeeseen kaivannut. Eka vasemmalle käännös olisi saanut olla tiiviimpi. Muut käännökset, täyskäännös myös ok. Eka pysähdys vähän vino. Juoksuosuudessa hieno kontakti ja vahingossa tuli tehtyä myös juoksussa käännös oikealle, mutta mikäs siinä kun sujui hyvin :-) Palkka koko liikkeen jälkeen. Vapaana seuramainen oli aavistuksen parempi. Mutta yhteneväisempää kontaktia olisin toivonut.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Valmistavassa osuudessa olisi koira saanut lähteä terävämmin liikkelle.

Luoksetulo ok. Hienosäätöä eteenistumiseen.

Liikkeestä seisominen muuten ok, mutta ennako istumista.

Hyppy oli hyvä, samoin seisahtuminen. Seisoi hyvin, mutta taas ennakoi istumista (??)

Kokonaisuudessaan tyydyttävä suoritus, mutta seuraamisiin olisin toivnut enemmän kontaktia ja viettiäkin. Pallon kanssa tehtiin vähän myöhemmin ja vauhtia oli ihan eri näköisesti..Muutoin makkarapalkka.

Extrana BH paikallamakuu, kun AV ja Iiris tekivät avoliikkeitä. TODELLA UPEA paikallamakuu Taigalta. tytön takana vielä kaksi poikaa pelasivat ultimatea, mutta tyttö ei ollut lähdössä mihinkään. Tosi hienoa!